Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Tenax" centīsies spert pēdējo soli pretī titulam

"Tenax" centīsies spert pēdējo soli pretī titulam
Dobeles "Tenax" handbolisti
Foto: Andris Pintāns, handbols-dobele.lv

Latvijas handbola čempionātā šodien tiks aizvadīta trešā finālspēle. "Tenax" un "Celtnieks/LSPA" spēkošanās sāksies plkst. 17:00, tiešraidē to būs iespējams vērot Sportacentrs.com mājas lapā un "Sportacentrs.com" televīzijā.

Latvijas čempionāta finālsērija starp "Tenax" un "Celtnieku/LSPA" sākās 25. aprīlī, kad Dobeles komanda uzvarēja ar 25:21. Toms Lielais un Andris Ērmanis guva pa pieciem vārtiem uzvarētāju labā.

Sērija atsākās 8. maijā pēc izlases spēļu pārtraukuma. Arī otrajā mačā pārāki bija "Tenax" handbolisti, kas uzvarēja ar 27:24. Oskars Arājs veicināja Dobeles uzvaru ar 10 precīziem metieniem. Sērijā līdz trim uzvarām rezultāts kļuva 2:0 "Tenax" labā.

8. maija spēlē "Tenax" sasniedza lielisku panākumu Latvijas čempionāta ietvaros – 50 nezaudētas spēles pēc kārtas. Dobeles komanda izcīnīja 48 uzvaras un divus neizšķirtus un nav zaudējusi kopš 2013. gada 26. maija.

Spēle sāksies plkst. 17:00. Tiešraidē to būs iespējams vērot gan Sportacentrs.com mājas lapā, gan "Sportacentrs.com" televīzijā "Lattelecom" Interaktīvās TV 411. kanālā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv