Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Latgols" un "Celtnieks/LSPA" bronzas cīņu turpinās Ludzā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Latgols" un "Celtnieks/LSPA" bronzas cīņu turpinās Ludzā
Sergejs Tretjakovs (SK Latgols) starp Celtnieks/LSPA handbolistiem
Foto: Laura Grišāne

Ar divām spēlēm brīvdienās starp "SK Latgols" un "Celtnieks/LSPA" handbolistiem Ludzā turpināsies cīņa par Latvijas Virslīgas čempionāta bronzas medaļām. Sērijā līdz trīs uzvarām šobrīd ar 1-0 vadībā ir "SK Latgols".

Sērijas pirmajā mačā pirms nedēļas Rīgā "SK Latgols", aizvadot labu otro puslaiku, ar 33:27 (12:15) pieveica "Celtnieks/LSPA". Šovakar komandas tiksies plkst. 19:00, bet svētdien - plkst. 13:00. Sērijas trešo maču tiešraidē demonstrēs arī Sportacentrs.com TV.

Spēlē Rīgā viesi labi izmantoja savu līnijas spēlētāju Edgaru Rancānu, kā arī veiksmīgi spēlēja Ludzas līderi Vitālijs Borisenko, Austris Tuminskis un Kaspars Lisovskis. "Celtnieks/LSPA" sastāvā deviņus vārtus guva Artis Kurmēns, tomēr izslēgšanas spēlē rīdziniekiem tā īsti joprojām nav izdevies atrast savas komandas garu.

"SK Latgols" par Latvijas čempioniem kļuva 2013. un 2012. gadā, bet LSPA - 2011. un 2010. Piektdien Ogrē pēc 15 gadu pārtraukuma čempionu kausu ieguva Dobeles "Tenax" handbolisti, kuri sērijā ar 3-0 pieveica "HK Ogre'.

Jāatzīmē, ka sākot ar 2004. gadu LSPA komanda vienmēr iekļuvusi Latvijas Virslīgas čempionāta trijniekā - divi čempiontituli, trīs sudraba medaļas un piecas bronzas.

Ja bronzas iegūšanai būs nepieciešamas atlikušās spēles, tās pēc nedēļas tiks aizvadītas Rīgā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-05-10 13:29, pirms 10 gadiem
Spriežot pēc pirmās spēles, tā arī būs.