Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Celtnieks/LSPA" handbolisti izlīdzina rezultātu LČ bronzas sērijā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Celtnieks/LSPA" handbolisti izlīdzina rezultātu LČ bronzas sērijā
Artūrs Lazdiņš (Celtnieks/LSPA)
Foto: Ritvars Raits

Lai arī "SK Latgols" gandrīz 58 minūtes no spēles savā laukumā atradās vadībā, tomēr Latvijas Virslīgas handbola čempionāta otrajā bronzas sērijas mačā uzvaru ar 28:27 (14:18) svinēja "Celtnieks/LSPA", izlīdzinot sērijā rezultātu 1-1. Jau svētdien plkst. 13:00 abas komandas tiksies vēlreiz, skaties tiešraidē Sportacentrs.com TV.

"Celtnieks/LSPA" sākas spēlēt tikai pēc diviem pieprasītajiem minūtes pārtraukumiem, kad "SK Latgols" puslaika vidū jau bija iekrājuši astoņu vārtu pārsvaru (10:2). Viesi pamazām atguvās un otrā puslaika sākumā pēc četriem bezatbildes vārtiem samazināja rezultāta starpību līdz minimumam (17:18).

Mājinieki ātri atjaunoja četru vārtu pārsvaru (21:17), tomēr rīdzinieki nepadevās. Uzvarot pēdējās desmit minūtes ar 6:2, "Celtnieks/LSPA" pirmo reizi izvirzījās vadībā un izcīnīja svarīgu panākumu. Uzvaras vārtus "Celtnieks/LSPA" labā guva Artūrs Lazdiņš - 28:27.

Uzvarētājiem desmit vārtus guva tikko pieminētais Artūrs Lazdiņš, bet astoņas reizes izcēlās Normunds Blome. Mājiniekiem septiņas reizes atzīmējās Aivars Strazds, sešas - Aleksandrs Gavrilovs un Austris Tuminskis.

Jāatzīmē, ka "Celtnieks/LSPA" šajā mačā nepalīdzēja sērijas pirmā mača rezultatīvākais spēlētājs Artis Kurmēns.

Sērija ilgs līdz vienas komandas trīs uzvarām, šobrīd rezultāts ir 1-1. Svētdien plkst. 13:00 abas komandas tiksies vēlreiz, bet pēc nedēļas sērija atgriezīsies Rīgā. Visus atlikušos mačus tiešraidē demonstrēs Sportacentrs.com TV.

Piektdien Ogrē pēc 15 gadu pārtraukuma čempionu kausu ieguva Dobeles "Tenax" handbolisti, kuri sērijā ar 3-0 pieveica "HK Ogre".

Latvijas Virslīgas čempionāts.
10. maijs.
SK Latgols - Celtnieks/LSPA 27:28 (18:14)

Latgols: Strazds 7, Gavrilovs 6, Tuminskis 6/3, Borisenko 4, Kušners un Lisovskis 2.
Celtnieks/LSPA: Lazdiņš 10/2, Blome 8, Lielais 3, Laganovskis, Kiršteins un Ciematnieks 2, Eglītis 1.

Izmantotie resursi;
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2014-05-10 21:28, pirms 10 gadiem
Lai kā arī to negribētos atzīt, bet... kuru tas interesē!!!

P.S. Izskatās, ka esmu pirmais un vienīgais, kurš ierakstījis komentāru par šo spēli

  -2 [+] [-]

, 2014-05-10 21:33, pirms 10 gadiem
Kurā sporta veidā vēl ir tāds ārprāts, ka bronzas medaļas tiek noskaidrotas pēc tam, kad čempioni jau ir zināmi?!? Visus šitos pensionārus Jaškinus, Dronkas un pārējos ūberprofesionāļus savā jomā ar s*****u koku prom, savādāk nekas nemainīsies.

P.S. Apsveicu Dobeles Tenax ar zeltu un LSPA ar koka medaļām (jau laicīgi)!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-05-10 21:45, pirms 10 gadiem
Kreilis4 rakstīja: Lai kā arī to negribētos atzīt, bet... kuru tas interesē!!!

P.S. Izskatās, ka esmu pirmais un vienīgais, kurš ierakstījis komentāru par šo spēli
Laikam tie 70 cilvēki, kas mačam sekoja teksta tiešraidē handball.lv, neko nesaprot Tā nu sanācis šogad - brīvdienās Ogrē halle ir aizņemta.