Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"REIR Dobele" otro gadu pēc kārtas iegūst Latvijas bronzu

Rolands Eliņš

"REIR Dobele" otro gadu pēc kārtas iegūst Latvijas bronzu
Foto: Jānis Slišāns

Latvijas handbola čempionātā sievietēm bronzas medaļas ieguva „REIR Dobele” handbolistes, kas arī šodien pieveica „Jēkabpils Sporta skolu” ar rezultātu 25:23.

Bronzas sērijas pirmajā spēlē „REIR Dobele” uzvarēja ļoti pārliecinoši, spēles gaitā iegūstot pat 20 vārtu pārsvaru, bet beigās sasniedzot rezultātu 41:29. Sērijā līdz diviem panākumiem šāda uzvara gan tāpat deva tikai 1-0, un šodien mačs Jēkabpilī sākās no 0:0.

Jēkabpils Sporta skolas komanda bija apņēmības pilna revanšēties un panākt trešo spēli sērijā. Pirmajā puslaikā Jēkabpils, pateicoties vairākiem Simonas Ārmanes precīziem metieniem, lielākoties atradās vadībā, taču pēdējās piecās minūtēs viešņas no Dobeles nostāvēja sausā un izvirzījās vadībā 12:11.

Otrajā puslaikā pussolīti priekšā jau nemitīgi atradās „REIR Dobele”, kas vienubrīd atrāvās pat četru punktu vadībā (22:18). Aktīvi turpināja uzbrukt Ārmane, un divas minūtes pirms beigām Krista Krūmiņa „Jēkabpili” pievilka līdz 22:23. Spēles izskaņā gan pārliecinošāk nospēlēja „REIR Dobele” un ar uzvaru 25:23 ieguva bronzas medaļas Latvijas čempionātā.

Ar desmit vārtiem šajā mačā rezultatīvākā bija Ārmane, bet uzvarētāju sastāvā Laura Ņeverovska atzīmējās ar deviņiem vārtiem. Sešus vārtus guva Elīna Freiberga, kura ar precīziem metieniem izcēlās tieši spēles izskaņā, panākot 23:21 un 24:22.

„REIR Dobele” par bronzas medaļas ieguvēju Latvijas čempionātā kļuvusi otro gadu pēc kārtas.

”Jēkabpils”-”REIR Dobele” 23:25 (11:12)
Bronzas sērijā ar 2:0 uzvar ”REIR Dobele”
Jēkabpils: Ārmane 10, Kirajeva 5, Kaulakane 2, Lapsa 2, Jugāne 2, Krūmiņa 1, Skudra 1
REIR Dobele: Ņeverovska 9, Freiberga 6, Purviņa 3, Egle 2, Rozenfelde 2, Dumfa 2, Šteinerte 1

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv