Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Kurmēns un Ekkerte - mēneša spēlētāji handbola čempionātā

Jānis Pārums

Kurmēns un Ekkerte - mēneša spēlētāji handbola čempionātā
Artis Kurmēns un Elita Ekkerte
Foto: Ritvars Raits/Jānis Slišāns

Par "Vektrum Sport" mēneša labākajiem spēlētājiem Latvijas handbola čempionātā atzīti Artis Kurmēns (Ogre/Miandum) SynotTip Virslīgā, Elita Ekkerte (Stopiņu NHK) sieviešu Virslīgā un Mareks Šakola (Stopiņu NHK) 1.līgā.

Arta Kurmēna pārstāvētā komanda "Ogre/Miandum" martā piecās spēlēs tika pie diviem panākumiem, bet Kurmēns piedalījās četros mačos, izceļoties ar 32 vārtu guvumiem (septiņu metru soda metieni – 7/6). SynotTip Virslīgas regulāro čempionātu Ogre noslēdza ceturtajā pozīcijā, bet ceturtdaļfinālā trijos mačos tika galā ar ASK/LSPA (tiesa, pēdējā spēle notika jau aprīlī). Šobrīd Kurmēns ar 165 gūtajiem vārtiem ieņem otro vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Stopiņu NHK uzbrukuma līdere Elita Ekkerte martā savai komandai palīdzēja tikt pie trim pārliecinošām uzvarām, bet pati izcēlās ar 17 vārtu guvumiem. Stopiņu NHK regulāro sezonu noslēdza pirmajā vietā, bet Ekkerte rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ar 159 vārtiem ieņem trešo pozīciju.

1. līgas marta labākais spēlētājs Mareks Šakola divās spēlēs Stopiņu NHK handbolistiem palīdzēja tikt pie viena panākuma, bet pats atzīmējās ar 13 vārtu guvumiem. Stopiņu NHK trīs kārtas līdz beigām ieņem trešo pozīciju 1. līgas "Final 6" turnīrā.

Latvijas čempionāta "Vektrum Sport" labākie spēlētāji Virslīgā un 1. līgā saņems dāvanas un kreklu no "Vektrum Sport", savukārt spēlētāju pārstāvētas komandas – dāvanu kartes. Tāpat labākie spēlētāji saņems dāvanu karti kriosaunas procedūrai "Krio", bet pārējā komanda - 10-15% atlaidi. SynotTip Virslīgas mēneša spēlētāji saņem balvu arī no turnīra ģenerālpartnera SynotTip sporta bāra.

"Vektrum Sport" piedāvā dažādu plašu sporta veidu inventāra un preču klāstu. Uzņēmums Latvijā darbojas jau sesto gadu, sadarbojoties ar daudzām Latvijas skolām un sporta spēļu komandām.

Veselības atjaunošanas centrā "Krio" sportistu veselībai izmanto krioterapiju un skābekļa terapiju. Ar kriosaunas procedūrām sportisti iegūst izturību un spēku saviem labākajiem rezultātiem, kā arī atjauno enerģiju un noņem nogurumu pēc fiziskām slodzēm.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv