Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Stopiņu handbolistes triumfē Latvijas čempionātā, bronza tiek LSPA

Stopiņu handbolistes triumfē Latvijas čempionātā, bronza tiek LSPA
Elza Seržante (Stopiņu NHK)
Foto: Jānis Slišāns

Latvijas handbola virslīgā dāmu konkurencē šodien triumfēja Stopiņu NHK, kas izšķirošajā (trešajā) finālspēlē ar 25:24 pārspēja Ludzas "Latgola" handbolistes.

Pirmā puslaika sākumā abas komandas rezultātā turējās blakus, tomēr uz puslaika beigām Stopiņu NHK spēja iegūt nelielu pārsvaru. Vienubrīd mājinieču pārsvars sasniedza +4 (11:7 un 12:8), tomēr pirmo pusstundu nācās noslēgt ar +2 (15:13).

Otrā puslaika pirmajā daļā Stopiņu komanda atkal palielināja pārsvaru, panākot +5 (22:17), tomēr "Latgola" handbolistes vēl negrasījās padoties. Inese Šlubčenko un Kristīne Klementjeva izcēlās ar vairākiem precīziem metieniem, palīdzēja arī komandas biedres, un "Latgols" prata izlīdzināt rezultātu (24:24).

Piecas ar pusi minūtes līdz mača beigām Annija Ozoliņa atguva vadību mājiniecēm (25:24), bet atlikušajā laikā punkti vairs netika gūti, lai gan "Latgola" handbolistes cītīgi centās vismaz izlīdzināt rezultātu. Stopiņu NHK triumfē Latvijas virslīgā trešo reizi pēdējo četru sezonu laikā.

Ivita Asare mājinieču labā guva astoņus vārtus, savukārt Elita Ekkerte pievienoja piecas bumbas. "Latgola" rindās ar deviņiem vārtiem rezultatīvākā bija Klementjeva, Šļubčenko Stopiņu vārtsardzi Baibu Baumani pārspēja sešas reizes.

Pēc izšķirošās finālspēles Ulbrokas zālē notika otrā bronzas spēle. Pirmajā mačā Dobelē LSPA handbolistes uzveica vietējo "Dobeles SS/REIR" ar 25:24, bet šodien savā laukumā LSPA bija pārāka ar 29:23.

Pēc pirmā puslaika trīs vārtu pārsvars bija dobelniecēm (15:12), tomēr otrajā puslaikā LSPA nokārtoja panākumu. 11 vārti Kristīnes Kirejevas kontā, savukārt Laura Ņeverovska "Dobeles SS/REIR" sastāvā izcēlās ar 10 vārtiem. LSPA uzvarēja sērijā ar 2:0 un izcīnīja virslīgas bronzas godalgas.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

  +3 [+] [-]

, 2014-05-03 13:33, pirms 10 gadiem
Apsveicu meitenes ar zeltu!!!

  +1 [+] [-]

, 2014-05-03 20:28, pirms 10 gadiem
Par Lielu Stopiņu novadu!!