Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlases spēlētājs Uldis Lībergs pievienosies "Jūrmalas Sportam"

Jānis Pārums

Latvijas izlases spēlētājs Uldis Lībergs pievienosies "Jūrmalas Sportam"
Latvijas izlases līnijas spēlētājs Uldis Lībergs
Foto: Sandra Škutāne

Latvijas handbolists Uldis Lībergs, kurš pēdējās sezonās spēlēja Norvēģijā, turpmāk pārstāvēs Latvijas vīriešu handbola Virslīgas klubu "Jūrmalas Sports". Drīzumā tiks nokārtotas pēdējās formalitātes, lai Lībergs varētu spēlēt Jūrmalā, vēsta Latvijas Handbola federācija.

Pēdējo reizi Latvijā Lībergs spēlēja 2008./2009.gada sezonā, kad pārstāvēja "ASK-AB.LV" komandu. Pēc tam viņš pārcēlās uz Vācijas 2. bundeslīgas dienvidu zonas klubu "HSC Coburg", bet gadu vēlāk pievienojās Austrijas klubam "HIT medalp Tirol".

Pēc tam sekoja trīs sezonas Norvēģijā – vispirms pussezona Norvēģijas trešās līgas klubā "Kolstad", pēc tam pusotra sezona "Sandefjord HB", kas sākotnēji startēja Norvēģijas elites līgā, bet pēc tam izkrita uz 1.divīziju, bet pērn 31 gadu vecais līnijas spēlētājs pārstāvēja Norvēģijas elites līgas klubu "Drammen HK".

Uldis Lībergs arī vairākkārt pārstāvējis Latvijas izlasi, tostarp 2015. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kur sešos mačos izcēlās ar septiņiem vārtu guvumiem.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv