Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss atgriežas ar pieticīgu raundu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss atgriežas ar pieticīgu raundu
Taigers Vudss
Foto: AP/Scanpix

Ceturtdien pēc vairāku mēnešu izlaišanas muguras operācijas dēļ sacensību apritē atgriezās titulētais golferis Taigers Vudss. Amerikānis Vašingtonā notiekošā "Quicken Loans National" turnīra 1. raundā atzīmējās ar rezultātu +3, kas viņu pēc pirmās dienas sacensībām ierindo 83. vietā.

Vudss pēdējo reizi spēlēja 9. martā, bet tā paša mēneša pēdējā dienā viņam tika veikta neliela muguras operācija, kuras rezultātā viņš bija spiests izlaist abus sezonas pirmos "major" turnīrus – "Masters" un "US Open". Pirms šīs nedēļas Vudss 2014. gadā nospēlējis tikai trīs turnīrus, tālāk par 36 bedrītēm tiekot tikai vienā gadījumā.

Vakar "Congressional Country Club" laukumā startējušā turnīra 1. raundā Vudsam bija ļoti nelāgs sākums – pieci "bogey" pirmajās deviņās bedrītēs. Raunda otrajā pusē sekoja vēl divi, bet, pateicoties trim "birdie" pēdējās piecās bedrītēs, izdevās finišēt ar kaut cik pieklājīgo +3. Taigeram 18 bedrītēs septiņi "bogey" un četri "birdie".

"Pieļāvu vairākas maziņas kļūdiņas," sacīja 2009. un 2012. gada čempions. "Taču spēlēju daudz labāk nekā varētu spriest pēc rezultāta. Un tas ir labi! Diemžēl karjeras laikā esmu bijis spiests izlaist ļoti daudz turnīru, tāpēc atgriezties vienmēr ir jauki."

Turnīra vadībā ar -5 atrodas amerikānis Gregs Čālmerss, kuram vienu sitienu zaudē Rikijs Bārnss un zviedrs Fredijs Jakobsens. Pagājušā gada čempions Bils Hāss ar -4 atrodas dalītā 4. vietā.