Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Sestdien Salienas golfa laukumā - "Jūrmala Open"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sestdien, 22.maijā, Salienas Golfa Kompleksā jau ceturto reizi notiks golfa turnīrs ''Jūrmala Open''. Sacensības norisināsies Salienas kompleksa kluba laukumā. Spēles formāts sitienu spēle - ''stroke net'' 18 bedrītes dāmu un kungu konkurencē atsevišķi.

Golfs ir kļuvis par vienu no populārākajiem sporta veidiem pasaulē, un arī Latvijā golfa spēlētāju un līdzjutēju skaits ik gadu strauji pieaug. Ņemot vērā, ka golfs ir iekļauts olimpisko spēļu sporta veidu sarakstā, arī turpmākajos gados ir gaidāms golfa popularitātes pieaugums.

Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šogad turnīra galvenais atbalstītājs ir Jūrmalas dome, kas novērtē golfu ne tikai kā aktīva dzīvesveida sastāvdaļu, bet saredz arī golfa tūrisma attīstības perspektīvas, sniedzot ilgtermiņa ieguvumus gan Jūrmalas pilsētai, gan golfa popularizētājiem.

Par tradīciju kļuvis tas, ka turnīra galvenais sponsors ir Jūrmalas uzņēmums. Turnīra balvu fondu šogad nodrošina ''Velness Centrs Balans'' un ''Amber SPA Boutique Hotel''.

Turnīra sakums plkst.10:00. Uzvarētāju apbalvošana ap plkst. 16:00.

Informāciju sagatavoja:
Ruslans Miroņenko
Salienas golfa kompleksa vadītājs