Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Ustheizens turpina pārsteigt "The Open" turnīrā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ustheizens turpina pārsteigt "The Open" turnīrā
Luiss Ustheizens
Foto: AFP/Scanpix

Dienvidāfrikas Republikas golferim Luisam Usthuizenam izdevies saglabāt līdera godu pirms "The Open" turnīra pēdējā raunda. Usthuizenam pēc 54 bedrītēm ir četru sitienu pārsvars pār angli Polu Keisiju.

Šodien "St Andrews" golfa laukumā pirmās bumbiņas tika sistas jau plkst. 6:00, jo bija jāpabeidz vakar vēja dēļ iekavētais otrais raunds, pēc kura noslēguma (10 grupas pabeidza vakar iesākto) tika dots starts trešās dienas mačiem.

Šodienu līdera godā pārsteidzoši iesāka DĀR pārstāvis Luiss Ustheizens, kuram bija piecu sitienu pārsvars attiecībā pret 1989. gada čempionu Marku Kalkavekiju. Tie, kuri uzskatīja, ka Ustheizenam notrīcēs roka, kļūdījās. Viņš sacensību galvgalī atrodas arī pēc 3. raunda. Šodienas sacensības viņam sākās nepatīkami, jo jau pirmajā bedrītē zaudēts viens sitiens, tiesa, pēc tam Ustheizens savācās un tika pie četriem birdie, trešo kārtu veicot ar 69 sitieniem, kas summā viņam deva -15.

Par Ustheizena tuvāko sekotāju kļuvis anglis Pols Keisijs, kurš šodien startēja kopā ar savu tautieti Lī Vestvudu. Abi angļi brīžiem demonstrēja fantastisku precizitāti, it īpaši tas attiecināms uz Keisju, kuram šodien pieci sitieni zem PAR un summā par vienu sitienu mazāk jāiedzen attiecībā pret Ustheizenu. Abi svētdien spēlēs pēdējā grupā.

Pirms svētdienas -8 ir vācietim Martinam Kaimeram, -7 zviedram Henrikam Stensonam, jau pieminētajam Vestvudam un arī spānim Alehandro Kanisaresam. Pārējie atpaliek vēl vairāk un diez vai spēs iesaistīties cīņā par titulu. Pērnā gada čempions Stjuarts Sinks ar -1 ieņem dalītu 38. vietu, bet ranga līderis Taigers Vudss ar -3 dalītu 18. vietu.

"The Open" līderi pēc trešās dienas

VGolferisValsts+/-
1.Luiss UsthuizensDĀR-15
2.Pols KeisijsAnglija-11
3.Martins KaimersVācija-8
D4.Henriks StensonsZviedrija-7
D4.Alehandro KanisaressSpānija-7
D4.Lī VestvudsAnglija-7

Pilns rezultātu saraksts pieejams šeit.

Izmantotie resursi:
opengolf.com: The Open Championship - Official Site

     [+] [-]

, 2010-07-18 01:46, pirms 14 gadiem
Taigeram šoreiz bez variantiem

     [+] [-]

, 2010-07-18 09:25, pirms 14 gadiem
ne tikai šoreiz. kopš viņam atņēma sievietes, viss ir bijis bez variantiem.