Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss palielina pārsvaru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss palielina pārsvaru
Taigers Vudss
Foto: AFP

"PGA Championship" vadībā nostiprinājies Taigers Vudss, kurš pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem palielinājis jau līdz četriem sitieniem. Tikmēr Fils Mikelsons ar milzu pūlēm kvalificējās sacensību otrai pusei.

Pēc pirmās dienas Vudsam bija viena sitiena pārsvars pār pērnā gada čempionu Padregu Haringtonu. Vakar Taigers ar Haringtonu startēja pēdējā grupā, bet līdz viņu startam līderu godā uz kādu laiku pabija vairāki agrāk startējušie golferi. Vislabākās iespējas tur noturēties bija anglim Rosam Fišeram, kuram labu otro dienu aizēnoja bogey pēdējās divās bedrītēs un summā -3. Šāds rezultāts vēl četriem golferiem – Haringtonam, Lukasam Gloveram, Vīdžejam Singam un Brendanam Džounsam. Bet līderis ar -7 ir Vudss, kurš otro dienu sāka ar bogey jau pirmajā bedrītē, taču pēc tam nospēlēja krietni labāk. No 14.-17. bedrītes viņam trīs birdie pēc kārtas un jau -8, kas tika sabojāts ar bogey pēdējā bedrītē, taču, neskatoties uz to, tik un tā viņam ir pieklājīgs četru sitienu pārsvars.

Par mata tiesu otrajām 36 bedrītēm kvalificējās Fils Mikelsons, bet aiz strīpas palika vairāki labi pazīstami golferi – Serhio Garsija, Kolins Montgomerijs, Niks Vatnijs, Peters Hansons, Maiks Vīrs, Adams Skots u.c.

Izmantotie resursi:
pga.com

     [+] [-]

, 2009-08-15 11:44, pirms 15 gadiem
Ne velti ESPN ir virsraksts-catch me if you can.4 sitienus Taigeram atspēlēt ir grūti ja pats nesāks bougijus sist.