Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudsam lielisks "PGA Championship" sākums

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudsam lielisks "PGA Championship" sākums
Padregs Haringtons un Taigers Vudss
Foto: AP

Vakar "PGA Championship" sacensībās pēc pirmo 18 bedrīšu izspēles vadībā izvirzījās amerikānis Taigers Vudss, kuram ir viena sitiena pārsvars pār pagājušā gada čempionu Padregu Haringtonu.

Lieliskā formā pirms šī turnīra bija ranga līderis Taigers Vudss, kurš pēdējās divās nedēļās tika pie diviem tituliem – ''Buick Open'' un ''Bridegestone Invitational'', tāpēc tika uzskatīts par šī turnīra galveno favorītu, neskatoties uz izgāšanos pēdējā ''major'' turnīrā – ''The Open'', kas viņam beidzās jau pēc 36 bedrītēm. Šogad ''PGA Championship'' turnīrs, kas ir pēdējais no gada četriem ''major'' turnīriem, pēc septiņu gadu pārtraukuma atkal notiek Minesotā, ''Hazeltine National Golf Club'' laukumā, kam veiktas dažas izmaiņas bedrīšu izvietojumā, līdz ar to golferiem būs jauna pieredze.

Turnīra pirmajā dienā viens no pirmajiem startēja Vudss, kurš šajā turnīrā uzvarējis četras reizes, Taigeram izdevās 18 bedrītēs sasniegt -5, rezultātu, ko līdz pirmās dienas beigām nevienam neizdevās atkārtot vai uzlabot. Otrais ar -4 ir pērnā gada čempions Padregs Haringtons no Īrijas. Starp citu, abi pirmās divas kārtas spēlē vienā grupā, tāpat kā pirms nedēļās pēdējā dienā ''Bridgestone Invitational'' turnīrā. Vēl vairākiek golferiem ir -3. Ranga otrais numurs Fils Mikelsons, kurš šim turnīram nav nopietni gatavojies, pirmo dienu pabeidza ar +2. Diemžēl gada pēdējā ''major'' turnīrā jūlijā gūtā savainojuma dēļ nevar piedalīties pasaules trešais labākais golferis Pols Keisijs no Anglijas. Keisijs par savu nespēlēšanu paziņoja tikai stundu pirms viņam bija jādodas laukumā.

Izmantotie resursi:
pga.com

  +1 [+] [-]

, 2009-08-14 16:17, pirms 15 gadiem
GO TIGER