Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Māra Puisīte pievienosies māsai Kristai Teksasas universitātē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Māra Puisīte pievienosies māsai Kristai Teksasas universitātē
Māra Puisīte

Teksasas valsts universitātē turpmāk studēs divas Latvijas golferes. Kristai Puisītei pievienojusies 17 gadus vecā māsa Māra, kura ir Latvijas amatieru čempione.

Par vienošanos ar Māru līksmo Teksasas valsts universitātes meiteņu golfa treneris Maiks Akers, norādot, ka Latvijas amatieru čempionei bija daudz iespēju studiju vietas izvēlē. Treneris cer, ka ar viņas palīdzību augstskola sieviešu golfā varēs pretendēt uz TOP 30 vietu ASV studentu sporta (NCAA) rangā.

"Mārai bija daudz piedāvājumu studēt un spēlēt golfu dažādās ASV augstskolās. Viņa izvēlējās Teksasas valsts universitāti izglītības kvalitātes un lieliskā klimata dēļ, kā arī novērtējot, kurp virzās visa mūsu universitātes sporta nodaļa," paziņoja Akers.

Ar ģimenes atbalstu un pašas neatlaidību golfā Māra ir nodrošinājusi gan teicamas studiju iespējas, gan iespēju turpmākajos četros gados Amerikā vēl jo vairāk progresēt spēlē, lai tiektos uz mērķi kļūt par profesionālu golferi. Topošajai studentei līdz tam vēl jānokārto izlaiduma eskāmeni Rīgas Valsts 1. ģimnāzijā, taču pavasaris nebūt nav nesamērīgi tālu.

Izmantotie resursi:
golfs.lv

  +4 [+] [-]

, 2009-11-13 18:05, pirms 14 gadiem
cerams ka drīz Via Sat Golf būs interesants arī Latvijai!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-13 20:04, pirms 14 gadiem
viņa grib uzināt kā tur ASV viņi TUSĒ!

     [+] [-]

, 2009-11-14 08:35, pirms 14 gadiem
Kaapeec Nav e-sportaa info, ka Nevadas shtata Lasvegasas Universitaates komandaa golfu speelee Latvijas golferi braalji Maaris un Krists Meitenes ?