Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss desmito reizi atzīts par ASV tūres gada labāko golferi

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss desmito reizi atzīts par ASV tūres gada labāko golferi
Taigers Vudss
Foto: AFP

Pasaulē labākais golferis, amerikānis Taigers Vudss, desmito reizi karjeras laikā ticis atzīts par gada labāko golferi ASV tūrē. Taigera kontā arī Vardona trofeja, kas pienākas sezonas precīzākajam golferim.

Neskatoties uz to, ka šī sezona Vudsam nav no tām spožākajām - nevienā no četriem major turnīriem viņš pie uzvaras netika, tomēr, pateicoties stabilam sniegumam, pārējos turnīros, Taigers ar sešām uzvarām gada garumā nodrošinājis sev gada labākā golfera titulu, kas viņam ticis jau 10. reizi.

Papildus tam Taigers astoto reizi karjerā ieguvis Vardona balvu. Šīs apbalvojums tiek golferim, kuram ir vislabākais vidējais rādītājs turnīros. Vien jāpiebilst, ka japiedalās vismaz 50 raundos (Taigeram - 62). Šosezon Vudsa vidējais rādītājs bija 68.05. Salīdzinājumam, pirms diviem gadiem viņam bija 67.79, bet pagājušā gada Vardona trofejas ieguvējam spānim Serhio Garsijam - 69.12.

''Esmu priecīgs saņemt abas šīs balvas. Tās apliecina to, ka esmu bijis veiksmīgs un stabils visa gada garumā. Otra pozitīvā lieta ir tā, ka man izdevies atgriezties tūrē pēc pārciestās ceļgala operācijas,'' pēc abu trofeju saņemšanas teica Vudss.

Gada labākā golfera vērtējumā otrais palika Stīvs Strikers, bet trešais - vēl viens amerikānis - Zaks Džonsons.

Izmantotie resursi:
pga.com

     [+] [-]

, 2009-11-10 20:32, pirms 14 gadiem
Ljeģenda

     [+] [-]

, 2009-11-10 21:30, pirms 14 gadiem
LEĢENDA! PELNĪJIS! (H)