Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss savainojuma dēļ spiests izlaist "US Open"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss savainojuma dēļ spiests izlaist "US Open"
Taigers VudssFoto: Reuters/Scanpix

Pretēji iepriekš paustajām cerībām, Taigers Vudss ceļgala savainojuma dēļ tomēr nevarēs piedalīties sezonas otrajā „major” turnīrā – „US Open”, kas notiks jūnija otrajā pusē.

Bijušais ranga līderis aprīlī „Masters” turnīrā guva kārtējo ceļgala savainojumu. Sākotnēji 14 „major” titulu īpašnieks pauda cerību tikt uz kājām laikā, lai piedalītos „US Open”, kas notiks no 16. līdz 19. jūnijam, taču Taigeram šoreiz „US Open” nāksies vērot TV.

„Esmu ļoti vīlies par to, ka nevarēšu spēlēt „US Open”. Šobrīd pienācis laiks ieklausīties ārstos un koncentrēties nākotnei. Cerēju spēlēt, taču tādā gadījumā riskētu savainojumu pasliktināt,” teica Vudss, kurš bez uzvarām turnīros ir kopš 2009. gada, kad uzvarēja „Australian Masters”.

Sērija bez uzvarām Taigeram ievilkusies jau 22 turnīru garumā. Zīmīgi, ka pēdējo no saviem 14 „major” tituliem Vudss izcīnīja 2008. gadā tieši „US Open”, kad, arī spēlējot ar ceļgala savainojumu, triumfēja savā iecienītajā „Torrey Pines” golfa laukumā.

Arī toreiz Taigeram bija savainots kreisās kājas ceļgals. Tā gada „US Open” Vudss uzvarēja faktiski uz vienas kājas, „play off” pieveicot tautieti Roko Mīdieitu. Kopš tā laika Vudsam itin bieži bijušas dažādas veselības likstas, kā rezultātā viņam nācās izlaist pat astoņus mēnešus viena savainojuma dēļ.

Izmantotie resursi:
BBC

  -1 [+] [-]

, 2011-06-08 09:36, pirms 13 gadiem
tā drāzies, ka celi sačakarēja.. bet nu žēl, ka nauda tik ļoti nosaka dzīvi.

     [+] [-]

, 2011-06-08 11:51, pirms 13 gadiem
Golfs - ļoti traumatisks sporta veids kā izrādās