Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Šanhajā vadībā F. Molinari

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Šanhajā vadībā F. Molinari
Frančesko Molinari
Foto: AP/Scanpix

Šanhajā noslēgusies pirmā diena "HSBC Championship" turnīrā. Pēc 18 bedrītēm vadībā ar viena sitiena handikapu atrodas itālietis Frančesko Molinari, kuram uz papēžiem min jaunais ranga līderis Lī Vestvuds.

Molinari šodien iztika bez bogey un iespēja septiņus birdie, tādējādi 18 bedrītes izejot ar 65 sitieniem jeb -7. Par vienu sitienu vairāk bija nepieciešams ranga līderim Lī Vestvudam. Anglis, aizvadot pirmo turnīru ranga līdera statusā, dienu pabeidza ar 66, par vienu sitienu vairāk japānim Jutam Ikedam, zviedram Henrikam Stensonam un Dienvidkorejas pārstāvim Noham Seunam Julam.

Bijušais ranga līderis Taigers Vudss pirmajā dienā iespēja -4. Amerikānim šī ir pēdējā iespēja šosezon tikt pie titula. Ar uzvaru Šanhajā viņš atgūtu ranga pirmo vietu. Pērnā gada čempionam Filam Mikelsonam -3. Turnīrs noslēgsies svētdien.

Izmantotie resursi:
hsbcgolf.com