Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudsam pirms sezonas pēdējā "major" turnīra atkal savainojums

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudsam pirms sezonas pēdējā "major" turnīra atkal savainojums
Taigers Vudss
Foto: AFP/Scanpix

Ziemeļīrijas golferis Rorijs Makilrojs savu lielisko vasaru pagājušās nedēļas nogalē turpināja ar uzvaru Akronā notikušajā "Bridgeston Invitational", izcīnot pirmo "World Golf Championships" seriāla titulu. Turnīrs Ohaio tika aizēnots ar kārtējo Taigera Vudsa savainojumu, amerikānim nespējot pabeigt pēdējo raundu.

Jūlijā "Open" turnīrā uzvarējušais Makilrojs pēdējos divus raundus Akronā izgāja ar identisku rezultātu – 66 sitieniem, finišējot ar -15. Rorijs par diviem sitieniem apsteidza Serhio Garsiju, kurš kārtējo reizi sevi nostādīja lieliskā pozīcijā, taču jau atkal pietrūka laba finiša. Spānim pirms pēdējā raunda bija trīs sitienu pārsvars pār Makilroju.

Makilrojam pirmais "World Golf Championships" sērijas turnīru tituls. Viņš kļuva par 13. golferi, kura kontā ir gan WGC trofeja, gan arī uzvara "major" turnīros. Tikai divi golferi to paveikuši divās sacensībās pēc kārtas, pirmais bija Taigers. Triumfs Akronā Makilrojam ļauj atgriezties golfa reitinga virsotnā.

Kārtējais neveiksmīgais turnīrs Vudsam, kurš šoreiz pat netika līdz finišam. Taigers pēdējā raunda 2. bedrītē sajuta pamatīgas sāpes mugurā, kas viņam liedza pabeigt prestižo turnīru – Taigers izturēja līdz 9. bedrītei. Vudsam marta beigās tika veikta muguras operācija, kuras dēļ viņš izlaida sezonas pirmos divus "major" turnīrus ("Masters" un "US Open"), bet "Bridgeston Invitational" viņam bija tikai trešais turnīrs pēc atgriešanās.

Gada pēdējais "major" turnīrs "PGA Championships" notiks jau šonedēļ, kad pasaules labākos golferus uzņems Luisvilā esošais "Valhalla Golf Club". Turnīrs šeit pēdējo reizi notika 2000. gadā, kad par čempionu kļuva Vudss. Pagaidām nav zināms, vai Taigers šoreiz spēlēs.

Vudsam atkal muguras savainojums

  -3 [+] [-]

, 2014-08-04 09:59, pirms 10 gadiem
kā var vsp golfā kaut ko savainot....

  +1 [+] [-]

, 2014-08-04 11:07, pirms 10 gadiem
Shed rakstīja: kā var vsp golfā kaut ko savainot....
Ja nejēdz, tad labāk nekomentē. Slodze uz muguru un ceļgaliem, golfā ir lielāka nekā vairums komandu un citos sporta veidos!