Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Eiropai trīs punktu pārsvars Raidera kausā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Eiropai trīs punktu pārsvars Raidera kausā
Lī Vestvuds un Lūks Donalds
Foto: AFP/Scanpix

Raidera kausa ieguvēji lietus dēļ šodien vēl netika noskaidroti. Pirms pēdējas kārtas mačiem, kuros tiks aizvadītas 12 vienspēles, Eiropai ir trīs punktu pārsvars pār ASV 9½-6½.

Jau ziņojām, ka sacensību pirmajā dienā vairāk nekā septiņas stundas spēles "pazuda" lietū, kā rezultātā grafiks iekavējās un sestdien visus mačus nebija iespējams pabeigt – netika līdz galam izspēlētas divas "foursomes" un četras "fourball" partijas. Tajās visās priekšā bija Eiropa, kamēr kopējais rezultāts bija 6:4 ASV labā.

Arī šodien Ņūportā (Velsa) no rīta bija pārlieku spēcīgs lietus, kā rezultātā mači iekavējās, pie tam tika pieņemts lēmums vienspēles (kopumā 12) pārcelt uz pirmdienu, līdz ar to čempionus uzzinās pirmdienā (protams, ja to atļaus laika apstākļi).

No šodien pabeigtajām sešām partijām piecās uzvarēja Eiropa, bet viena noslēdzās neizšķirti. Tādējādi pirms vienspēlēm eiropiešiem ir trīs punktu handikaps 9½-6½. Neizšķirti beidzās Stjuarta Sinka/Meta Kučara un Molinari brāļu Frančesko un Eduardo partija. Tikmēr zaudējumi gan Taigeram Vudsam, gan Filam Mikelsonam, kuri spēlēja kopā attiecīgi ar Stīvu Strikeru un Rikiju Fauleru. Vudsa un Strikera duetu ar 6&5 pieveica Lūks Donalds ar Lī Vestvudu, savukārt Mikelsons ar jaunu Fauleru piekāpās Ianam Poulteram un Martinam Kaimeram 1&2.

Tātad rīt 12 vienspēles, kurās amerikāņiem jāatspēlē visnotaļ liels deficīts. Jāpiebilst, ka Vudsam šodien karjeras lielākais zaudējums "match-play" formātā, bet Mikelsons kļuvis par ASV izlasē zaudējumiem bagātāko golferi. Viņa kontā 17 zaudējumi.

Pēdējās kārtas mačiem jāsākas plkst. 11:05 pēc Latvijas laika. Pēdējais, proti 12. duets laukumā dosies plkst. 13:17.

Izmantotie resursi:
rydercup.com

  +1 [+] [-]

, 2010-10-04 01:21, pirms 14 gadiem
Lieliska Diena Eiropai!!! Riit jaanjem kauss!!!!