Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss varētu atgriezties jau šomēnes

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss varētu atgriezties jau šomēnes
Taigers Vudss
Foto: AFP/Scanpix

Taigers Vudss sacensību apritē varētu atgriezties jau šomēnes, konkrēti no 18.-21. februārim Arizonā paredzētajā ''Accenture Match Play Championship'' turnīrā.

Vudss ''aizgājis pagrīdē'' kopš pērnā gada nogalē sabiedrībai kļuva zināms par viņa problēmām ģimenē. Kopš tā laika Taigers nav piedalījies nevienās sacensībās un pat bijis rehabilitācijas iestādē Misisipi, kur izgāja ārstēšanās kursu jeb uzvedības terapiju.

Šodien parādījusies informācija, ka Taigera atgriešanās turnīrs varētu būs šomēnes Arizonā plānotais ''Accenture Match Play Championship'' turnīrs, kas notiks no 18.-21. februārim. Turnīra organizatori izteikušies, ka pagaidām no Vudsa neesot saņemta informācija par dalību šajā turnīrā.

Jebkurā gadījumā ir skaidrs tas, ka, ja Vudss patiešām atgriezīsies, tam vajadzētu notik ne vēlāk kā aprīlī, jo aprīļa sākumā notiks gada pirmais ''major'' turnīrs - ''The Masters''.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com