Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss izcīna 74. titulu un apsteidz Niklausu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss izcīna 74. titulu un apsteidz Niklausu
Taigers Vudss
Foto: Reuters/Scanpix

Taigers Vudss kļuvis par pirmo golferi, kuram 2012. gadā izdevies izcīnīt trīs titulus. Panākums "AT&T National" turnīrā, kas aizvadītajā nedēļas nogalē notika Merilendā, ļāvis bijušajam ranga līderim visu laiku tituliem bagātāko golferu sarakstā pacelties uz 2. vietu.

Vudss "Congressional Country Club" gofa laukumā 72 bedrīšu izspēles summā finišēja ar -8, par diviem sitieniem apsteidzot citu amerikāni Bo Van Peltu, kurš slikti nospēlēja finiša taisnē – katrā no pēdējām trim bedrītēm Van Peltam "bogey".

Taigers kļuvis ar pirmo golferi, kuram šogad izdevies uzvarēt trīs turnīros, iepriekš panākumi arī "Arnold Palmer Invitational" un "Memorial Tournament". Svētdien gūtā uzvara Vudsam kļuva par 74. profesionālajā karjerā.

Tādējādi Vudss uzvarām bagātāko golferu sarakstā ticis garām Džekam Niklausam un tagad atpaliek tikai no Sema Snīda, kuram ir 82 tituli.

"Paveikt to 36 gadu vecumā, dod pārliecību, ka man priekšā ir vēl vairāki golfa gadi. Atceros, ka bija laiks, kad cilvēki teica, ka vairs nekad neuzvarēšu. Šķiet, tas bija pirms sešiem mēnešiem," pēc uzvaras sacīja Vudss.

Tituliem bagātāko golferu saraksts 2. jūlijā

VGolferisValstsTituli
1.Sems SnīdsASV82
2.Taigers VudssASV74
3.Džeks NiklaussASV73
4.Bens HougansASV64
5.Arnolds PālmersASV62
6.Bairons NelsonsASV52
7.Billijs KaspersASV51
8.Volters HeigensASV45
9.Fils MikelsonsASV40
Kerijs MidlkofsASV40

Slīprakstā aktīvie golferi

Izmantotie resursi:
The Official Site of the PGA TOUR - PGATOUR.com