Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Žurnālisti prognozē RFS triumfu Virslīgas čempionātā

Žurnālisti prognozē RFS triumfu Virslīgas čempionātā
Anatolijs Kreipāns. Foto: Nora Krevņeva Baibakova

Tradicionālajā pirmssezonas prognožu konkursā, ko organizē biedrība "Latvijas Futbola virslīga", šosezon vairums žurnālistu likuši uz RFS komandas triumfu čempionātā.

Sestdien sāksies jaunā Virslīgas sezona, kurā par titulu cīnīsies deviņas komandas. Kaut RFS pērn palika vien trešā, piekāpjoties "Riga" un "Ventspils" vienībām, šosezon 13 no 20 aptauju aizpildījušajiem Latvijas sporta žurnālistiem panākumu devuši tieši šai galvaspilsētas komandai.

Četri mediju pārstāvji liek uz to, ka esošā čempione ''Riga'' savu titulu spēs aizstāvēt, savukārt vēl pa reizei visaugstākās izredzes tiek vērtētas ''Ventspilij'', ''Liepājai'' un arī pagājušajā sezonā vien sestajā pozīcijā palikušajai ''Jelgavai''.

Kā vienmēr, liela nevienozīmība valda tabulas vidusdaļā, tāpat kā visdažādākais tiek prognozēts vietu izkārtojums trešajā ešelonā, kur prognozes atvēl vietas ''Metta''/LU, ''Valmiera Glass"/ViA un ''Daugavpils'' komandām. Aprēķinot vidējo prognozi, Latgales klubam tiek prognozēta devītā pozīcija jeb pārspēles par vietas saglabāšanu. Kā zināms, šosezon neviens no klubiem automātiski vietu Virslīgā nezaudēs, jo 2020. gadā čempionātā ir plānots atgriezties pie desmit komandu formāta.

Aizvadītajā gadā labākā žurnālista-prognozētāja godā ierindojās Anatolijs Kreipāns, kurš toreiz kā vienīgais prognozēja ''Riga'' uzvaru. Arī šogad Kreipāna viedoklis atšķiras no visiem - viņš kā vienīgais paredz čempiones titula atgriešanu ''Ventspils'' klubam.

Izmantotie resursi:
Optibet Virslīga


, 2019-03-09 12:25, pirms 5 gadiem
4komandas cinīsies par titulu...Ventspils,Liepāja,Rīga,un RFS...uzvarēs Ventspils,piekrītu Kreipānam..!
, 2019-03-09 12:29, pirms 5 gadiem
Izklausās nevis pēc prognožu bet simpātiju aptauju. Kādā pālī vai arī kādam neprofesionālim jābūt lai prognozētu 1. vietu Jelgavai ...
Ko tur par brīvu lēja?
, 2019-03-09 12:45, pirms 5 gadiem
gauja90 rakstīja: Izklausās nevis pēc prognožu bet simpātiju aptauju. Kādā pālī vai arī kādam neprofesionālim jābūt lai prognozētu 1. vietu Jelgavai ...
Ko tur par brīvu lēja?
Kāds fanātisks Jelgavas fans.....(pēc 0,5l).....
, 2019-03-09 13:23, pirms 5 gadiem
Kur labāk var noskatīties spēli parasti mirstīgie, kuriem jāmaksā vid nodokli un kuriem nav naudas lai nopirktu jobenu shortcut abonamentu?
, 2019-03-09 13:29, pirms 5 gadiem
kaplisX rakstīja: Kur labāk var noskatīties spēli parasti mirstīgie, kuriem jāmaksā vid nodokli un kuriem nav naudas lai nopirktu jobenu shortcut abonamentu?
LiveTV / WebPlayer
, 2019-03-09 14:15, pirms 5 gadiem
šogad Kreipānam būs jāliek šmiga Radio Naba. Divus gadus pēc kārtas haļava neiet cauri
, 2019-03-09 14:17, pirms 5 gadiem
Izskatās, ka Eduards Petrovs no NABA vispār atrodas citā dimensijā
, 2019-03-09 14:19, pirms 5 gadiem
gauja90 rakstīja: Izklausās nevis pēc prognožu bet simpātiju aptauju. Kādā pālī vai arī kādam neprofesionālim jābūt lai prognozētu 1. vietu Jelgavai ...
Ko tur par brīvu lēja?
Zaļo uzvilka anketas aizpildīšanas laikā
, 2019-03-09 16:43, pirms 5 gadiem
Toļikam jau nevar neticēt, viņam ir informācija, viņš bija maisos. ;-)
, 2019-03-09 22:36, pirms 5 gadiem
Kāds brīnums, ka Mettai prognozē ierasto - priekšpēdējo vietu, kas gan ja paplašināsies uz 10 komandām, nozīmēs vēl vienu gadu ar Mihelsona/Riherta komandu, kurai pēc solījumiem nākamgad jāspēlē Čempionu līgā, bet realitātē ar katru gadu ar vien vairāk zaudē latviskumu, kas agrāk bija galvenais iemesls simpātijām pret šo klubu.
, 2019-03-10 05:29, pirms 5 gadiem
Atgādināt,kurš no žurnālistiem bija precīzāks pērn?Pareizi,Toļiks.Tāpēc viņa prognaze ir ievērības cienīga
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
30

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Režinaldu Ramiriss. Foto: Kristians Putniņš

Uzkarsušais Ramiriss ar hat-trick turpina terorizēt "Mettu"

Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa pēdējās kārtas pirmajā spēlē "Auda", pateicoties brazīlieša Režinaldu Ramirisa trim vārtu guvumiem, ar 3:1 pārspēja Rīgas "Mettu".
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".