Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Mesi pirmajā treniņā gūst traumu un izlaidīs atlikušās pārbaudes spēles

Mesi pirmajā treniņā gūst traumu un izlaidīs atlikušās pārbaudes spēles
Lionels Mesi. Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas klubs „Barcelona” vēsta, ka komandas superzvaigzne Lionels Mesi šodien guvis kājas traumu, kuras dēļ nedosies pārbaudes spēļu tūrē uz ASV, attiecīgi pirms sezonas sākuma nepiedaloties nevienā „Barcelona” pārbaudes spēlē.

Lionels Mesi šovasar Argentīnas izlases sastāvā piedalījās „Copa America” izcīņā, un attiecīgi klubs bija viņam devis atļauju starpsezonas treniņnometni sākt vēlāk. Lai gan kopā ar komandu Mesi bija arī iepriekš, šodien piedalījās pirmajā treniņā, uzreiz gūstot traumu.

„Barcelona” savā mājaslapā ziņo, ka Mesi pārtrauca treniņu sāpju sajūtas dēļ un vēlāk viņam tika konstatēts ikra sastiepums.”Barcelona” apliecina, ka Mesi šīs traumas dēļ nedosies uz ASV, kur paredzētas divas pēdējās pārbaudes spēles, tiekoties ar „Napoli” astotajā un 11. augustā. Mesi pirms tam pārbaudes spēlēs „Barcelona” rindās šovasar nebija piedalījies, attiecīgi izlaidīs visu sagatavošanās posmu. Vakar gan Mesi bija pieteikumā pārbaudes mačā pret "Arsenal" un kā komandas kapteinis stadionā veica uzrunu faniem, taču spēlē laukumā nedevās.

Pagaidām nav skaidrības, vai Mesi būs gatavs sezonas sākumam Spānijas čempionātā. „Barcelona” pirmā spēle paredzēta 16. augustā pret „Athletic”, un klubs norāda, ka par Mesi traumas situāciju tiks ziņots vēlāk un šobrīd konkrēts atlabšanas termiņš netiek norādīts.

Mesi arī pirms gada izlaida „Barcelona” vasaras tūri Amerikā. Šovasar toties „Barcelona” sastāvā ASV būs Luiss Svaress, tāpat apstiprināta Arturo Vidala, Filipes Koutinju un Artura Melo došanās izbraukumā. Visi šie minētie spēlētāji piedalījās „Copa America” šovasar. „Barcelona” ASV spēles aizvadīs Maiami un Mičiginā.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/foot...


, 2019-08-05 14:56, pirms 5 gadiem
tiekoties ar „Napoli” astotajā un 11. augustā

Lieto vienu un to pašu formu skaitļiem - vai nu "8. un 11. augustā", vai arī "astotajā un vienpadsmitajā augustā".

Cik zinu, tad ASV ir Mičigana nevis Mičigina.
, 2019-08-05 15:36, pirms 5 gadiem
Pēdējos gados diezgan traumatisks. Palikuši max 3-5 gadi ar Messi ko baudīt. Neviens nepaliek jaunāks un nedomāju, ka šis būs tas variants, kad karjeras norietā maina klubu.
, 2019-08-05 16:50, pirms 5 gadiem
rihardilio rakstīja: Pēdējos gados diezgan traumatisks. Palikuši max 3-5 gadi ar Messi ko baudīt. Neviens nepaliek jaunāks un nedomāju, ka šis būs tas variants, kad karjeras norietā maina klubu.
Traumatisks? Salauzta roka, kas bija vienīgais iemesls, kāpēc viņš pagājušajā sezonā izlaida vienu mēnesi, ir traumatisks?
, 2019-08-05 16:52, pirms 5 gadiem
10 spēles trīs sezonās ir nekas.
https://i.imgur.com/6A1Nfdc.png
, 2019-08-06 01:32, pirms 5 gadiem
Nekādas traumas viņam nav - Mesi paprasīja sev garākas brīvdienas, kam Barca, kura zin, ka ar komandas galveno zvaigzni labāk pa labam, piekrita, taču, lai ne klubs, ne Mesi nedabūtu sankcijas no sponsoriem un nepatiku no skatītājiem par to, ka reklāmas tūrē uz ASV nedodas pasaules lielākā futbola zvaigzne (piemēram, Juventusu par Ronaldo neiekļaušanu sastāvā jau grasās sūdzēt tiesā), tad abas iesaistītās puses izdomāja šādu pasaku, lai formāli viss izskatītos korekti, savukārt Mesi, uzsākot jauno sezonu, būtu labi atpūties un gatavs darbam.
Čavi. Foto: EPA/Scanpix
5

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Džūds Belingems pret Ilkaju Gindoanu un Žilu Kundē. Foto: AFP/Scanpix
9

''Real'' divreiz atspēlējas El Clasico, Belingems izrauj uzvaru un pietuvo titulam

Spānijas ''La Liga'' čempionāta 32. kārtā Madrides ''Real'' divreiz atspēlējās un izcīnīja uzvaru El Clasico pār ''Barcelona'' – 3:2. Uzvaras vārtus kompensācijas laikā guva Džūds Belingems.
Artems Dovbiks (pa labi) pēc vārtu guvuma. Foto: David Borrat/EPA/Scanpix
2

Dovbiks nostiprinās snaiperu listes augšgalā, Žirona – kopvērtējuma pirmajā trijniekā

Spānijas futbola meistarsacīkstēs "Girona" sasniegusi četru uzvaru virkni savā laukumā notikušajās spēlēs, šovakar satriecot (4:1) Kadisas vienību.