Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Obamejangam un Svaresam skaisti vārti, Barselona uzvar, Mesi vēl nespēlē

Agris Suveizda

Obamejangam un Svaresam skaisti vārti, Barselona uzvar, Mesi vēl nespēlē
Luiss Svaress un Lionels Mesi. Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Barcelona" ieguvis tradicionāli Žuana Gampē trofeju, savā laukumā atspēlējoties un ar 2:1 pārspējot Londonas "Arsenal".

"Barcelona" aizvadīja tikai trešo pārbaudes spēli un astoņas dienas pēc uzvaras Japānā (2:0) pamatsastāvā veica sešas izmaiņas, tajā atgriežoties Samuelam Imtitī, Žerāram Pikē un Usmanam Dembelē un pirmoreiz izejot jaunpienācējiem Netu un Frenkijam de Jongam un Kobē divus vārtus guvušajam Karlesam Peresam. Tikmēr "Arsenal", pret "Angers" (1:1) spēlējot ar otro sastāvu, laukumā laida gandrīz tādu pašu sākumsastāvu kā pret Lionas "Olympique" (1:2).

Izlaidis divas spēles pēc piedzīvotā bruņotā uzbrukuma, ierindā atgriezās Mesuts Ezils, kurš 36. minūtē arī piedalījās "Arsenal" vārtu guvumā. Pjērs Emeriks Obamejangs saņēma Ezila piespēli, eleganti tika prom no aizsarga un trāpīja tuvajā augšējā stūrī (1:0). Kamēr rezervē esošā Lionela Mesi spēlēšana faniem vēl bija jāatliek uz citu maču, otrā puslaika vidū pirmoreiz starpsezonā laukumā devās Luiss Svaress, un "Barcelona" lauza cīņas gaitu. Vispirms 69. minūtē ļoti neveiksmīgi savos vārtos iesita Ešlijs Meitlends-Nailzs (1:1), bet pamatlaika pēdējā minūtē pēc Serži Roberto piespēles skaisti šķērītē trāpīja Svaress (2:1).

Pēdējās pārbaudes spēles "Barcelona" aizvadīs 8. un 11. augustā ASV pret "Napoli", bet Spānijas čempionāta pirmā spēle katalāņiem plānota 16. augustā Bilbao. Londonieši aizvadīja septīto un arī pēdējo pārbaudes spēli, gatavošanās posmā uzvarot Kolorādo "Rapids" (3:0), Minhenes "Bayern" (2:1) un Florences "Fiorentina" (3:0), un svētdien sezonu sāks Ņūkāslā. "Barcelona" topošā pretiniece "Napoli", kas pirms nedēļas ar 3:0 sakāva "Liverpool", šovakar izbraukumā ar 1:0 apspēlēja arī Marseļas "Olympique". Vienīgos vārtus pirmā puslaika beigās pēc teicamas kombinācijas guva Drīss Mertenss, kuram pēc centrējuma pa sitienam bumbu nometa Hosē Kaljehons. "Napoli" sezonu sāks 24. augustā Florencē, bet Marseļa jau sestdien uzņems "Reims".



  +1 [+] [-]

, 2019-08-05 00:10, pirms 5 gadiem
Barcai laukumaa neizgaaja arii Vidals,Arturs un tikko iegaadaatais Firpo. Prieksh treshaas paarbaudes speeles ljoti pieklaajiigi,De Jongs izcils,Griezmans veel meklee sevi,bet ljoti patiik,ka beidzot komandaa uzbruceejs,kas neizvairaas straadaat ar uz atpakalju.Buskets gan kaarteejo reizi apbeedinaaja,lidinaas pa maakonjiem un pielaiz paaraak daudz kljuudu prieksh savas poziicijas speeleetaaja.

P.S.Barcai pirmaa oficiaalaa speele 17. nevis 16.augustaa.

     [+] [-]

, 2019-08-05 09:36, pirms 5 gadiem
NilsK rakstīja: Barcai laukumaa neizgaaja arii Vidals,Arturs un tikko iegaadaatais Firpo. Prieksh treshaas paarbaudes speeles ljoti pieklaajiigi,De Jongs izcils,Griezmans veel meklee sevi,bet ljoti patiik,ka beidzot komandaa uzbruceejs,kas neizvairaas straadaat ar uz atpakalju.Buskets gan kaarteejo reizi apbeedinaaja,lidinaas pa maakonjiem un pielaiz paaraak daudz kljuudu prieksh savas poziicijas speeleetaaja.

P.S.Barcai pirmaa oficiaalaa speele 17. nevis 16.augustaa.
nedaudz paardomas raisa tas, ka Valverde Busketu un de Jongu kopaa nelaizh laukumaa. vai tik nav izdomaajis, ka vinji konkuree par vienu poziiciju...

     [+] [-]

, 2019-08-05 10:53, pirms 5 gadiem
555 rakstīja: nedaudz paardomas raisa tas, ka Valverde Busketu un de Jongu kopaa nelaizh laukumaa. vai tik nav izdomaajis, ka vinji konkuree par vienu poziiciju...
Cik es pamaniiju,tad Frenkijs tikai speeli iesaaka Busketsa poziicijaa, veelaak mainoties ar Rakiticu vietaam un speeleejot vairaak uz uzbrukumu,taa kaa cerams ka taa tikai sagadiishanaas.Pagaidaam ljoti gribaas redzeet kaa kopaa izskatiitos Buskets,Frenkijs un Arturs,beidzot atkal vareetu buut domineejoshs centrs.