Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Ančeloti: "Ronaldu noraidīšana bija pārspīlēta"

Ančeloti: "Ronaldu noraidīšana bija pārspīlēta"
Karlo Ančeloti
Fot:AFP/Scanpix

Pēc neizšķirta pret "Athletic Bilbao" (1:1) Spānijas čempionāta 22. kārtas spēlē Madrides "Real" galvenais treneris Karlo Ančeloti palika apmierināts ar komandas sniegumu un norādīja, ka tiesneša lēmums piešķirt sarkano kartīti Krištianu Ronaldu bijis pārspīlēts.

"Man grūti teikt, jo es nebiju tuvumā epizodei, bet, spriežot pēc bildēm, šāds tiesneša lēmums bija nedaudz pārspīlēts," sava līdera Ronaldu noraidīšanu komentēja "Real" galvenais treneris Karlo Ančeloti. Portugālis saņēma sarkano kartīti 75. minūtē, kad ar roku ielīda sejā pretiniekam. "Nezinu, neredzēju, bet viņš acīmredzot izdarīja pietiekami, lai tiktu noraidīts," sacīja Bilbao galvenais treneris Ernesto Valverde.

Lai gan pārtrūka astoņu uzvaru sērija, kopumā ar maču "Real" treneris Ančeloti bija apmierināts: "Mēs spēlējām labi. Tas bija augstas intensitātes mačs un ļāvām viņiem tikt vien pie dažām iespējām. Īpaši labi spēlējām otrajā puslaikā. Viss varēja beigties citādāk, jo mēs guvām vārtus pirmie un dominējām pēc tam. "Athletic Bilbao" guva fantastiskus vārtus, lai izlīdzinātu, bet kopumā dodamies projām apmierināti ar to, kā spēlējām. Vārtu zaudēšanas brīdī nepieļāvām kļūdas, tie bija fantastiski vārti. Viņiem gandrīz vispār nebija iespēju - viena pirmajā puslaikā un neviena otrajā."

Tikmēr par "La Liga" jaunās līderes Madrides "Atletico" pārliecinošo uzvaru (4:0) un brazīlieša Djēgo sniegumu (vieni vārti) pret "Real Sociedad" sajūsmā bija komandas galvenais treneris Djēgo Simeone. "Viņa atbraukšana ir tieši tas, kas bija nepieciešams. Viņš mums dod personību, uzbrukuma iespējas un agresivitāti. Ikreiz, kad viņš tiek pie bumbas, tiek radīti draudi pretiniekiem."

Sestdien mūžībā aizgāja "Atletico" leģenda Luiss Aragoness, un Simeone norādīja uz spēlētāju un līdzjutēju īpašo attieksmi: "Kad tāds cilvēks aiziet, tu jūti sāpes un rūgtumu, bet mani ļoti uzrunāja cilvēku attieksme šodien. Līdzjutēji līdz pat astotajai minūtei klusēja un tad skandēja viņa vārdu. Esmu pārliecināts ka būsim augšā, ģērbušies sarkanā un baltā, jutīsimies labi, redzot drošsirdību, kādu komanda parādīja. Aragoness vienmēr bija drošsirdīgs cilvēks ar raksturu."

Izmantotie resursi:
FourFourTwo | Football News, Features and...
Goal.com


, 2014-02-03 14:32, pirms 10 gadiem
nekas traks jau nav noticis... tiesnesis atkal iekrita uz "provokāciju". Citreiz Ronaldu tēlo, citreiz Ronaldu tiek noraidīts...

Viss kārtībā... karma...
, 2014-02-03 15:54, pirms 10 gadiem
taa raksta, ka situaaciju sarezhgjii zhests (sita sev pljaukas - hvzm, ko tas noziimee ), ko kristiine paraadiija, ejot nost no laukuma. esot bijis veersts pret rezerves tiesnesi un piefikseets protokolaa. spaanijaa kaartiiba ir taada - tu vari nogalinaat un apeest pretinieku, bet, ja tas nav protokolaa, tad nekaads sods netiek piemeerots. un tu vari netiishaam kaadam uzkaapt uz kaajas, un ja to ieraksta protokolaa, tad var buut dsq...
gan jau RM meegjinaas ko glaabt un apstriidees noraidiijumu, bet...
, 2014-02-03 17:27, pirms 10 gadiem
nebuus jau taa,ka La Ligas vadiiba iedos diskvalifikaaciju vairaak par vienu speeli vienai no liigas superzvaigzneem,lai gan par Ramosu pirms gada apmeeram to pashu runaaja
, 2014-02-03 17:31, pirms 10 gadiem
Interesanti gan, ka abi treneri par situāciju izsakās, ka neko neredzēja un negrib īpaši komentēt, bet kad jāsaskata pusmetrīgas aizmugures, tad visi vienmēr redz visu
, 2014-02-03 17:56, pirms 10 gadiem
Tiesnesis izlaida speli no rokam!
Pret CR 100 % dzeltena,kad sho tureja aiz krekla,bet tiesneshi pofiga,kipa neka nebija
CR vnk uzvilkas + tas calis pirmais CR pagruda,shis neiztureja mazliet atbildeja,calis nokrita!
Kaut gan vareja tikpat dot sarkano otram speletajam kas velak pieskreja pie CR un ar galvu iebakstija!
Vismaz CR nenokrita un neteloja,taka viss kartiba!
, 2014-02-03 18:21, pirms 10 gadiem
, 2014-02-03 18:22, pirms 10 gadiem
Modritis rakstīja: Tiesnesis izlaida speli no rokam!
Pret CR 100 % dzeltena,kad sho tureja aiz krekla,bet tiesneshi pofiga,kipa neka nebija
CR vnk uzvilkas + tas calis pirmais CR pagruda,shis neiztureja mazliet atbildeja,calis nokrita!
Kaut gan vareja tikpat dot sarkano otram speletajam kas velak pieskreja pie CR un ar galvu iebakstija!
Vismaz CR nenokrita un neteloja,taka viss kartiba!
Es gan CR neaizstāvētu, ar viņa pieredzi šādās spēlēs viņš pats labi apzinās, ka uz provokācijām atbildēt nedrīkst. Par tiesnesi gan piekrītu, vakar jau teicu, ka varēja notiesāt arī labāk, nedeva vairākas dzeltenās (abām komandām) un tad, kad jau visi bija uzvilkušies, pēkšņi iedod tiešu sarkano situācijā, kurā daudzi tieneši dotu abpusēju dzelteno.
, 2014-02-03 18:25, pirms 10 gadiem
blah rakstīja: Es gan CR neaizstāvētu, ar viņa pieredzi šādās spēlēs viņš pats labi apzinās, ka uz provokācijām atbildēt nedrīkst. Par tiesnesi gan piekrītu, vakar jau teicu, ka varēja notiesāt arī labāk, nedeva vairākas dzeltenās (abām komandām) un tad, kad jau visi bija uzvilkušies, pēkšņi iedod tiešu sarkano situācijā, kurā daudzi tieneši dotu abpusēju dzelteno.
Es neaizstavu,ka ir ta ir! Dabuja un miers maja!
Par tiesneshiem piekritu,sen vaidzeja dot dzeltanas lai speletaji nomierinas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-02-03 21:45, pirms 10 gadiem
Kurzemes Dubriks rakstīja: Drīz par purkšķa palaišanu La Liga laukumos, tiks piemērotas sarkanās kartiņas.
Sieviešu līga.
kaads spiezh skatiities? neskaties, nekomentee. skaties savu skrien-un-sit-angliju... vai, paga, tur tak ar visi simulee un vaartaas... visaadi jangi, valensijas un suaresi. no kurienes kristiine la ligaa paraadiijaas? no EPL... tagad jau gandriiz atmaaciits no daivoshanas un cuukoshanaas, bet viegli tas nenaakas
, 2014-02-04 01:48, pirms 10 gadiem
shitas var daudz ko pateikt,kam un kuraam speeleem buutu jaapieveersh uzmaniibu ieksh La Ligas turpinaajumaa,paareejaas punktu zaudeejumi vareetu buut pieliidzinaami sencaacijai
There are 16 gameweeks until the end of the most interesting league campaign in recent years. Atlético, Barcelona and Real have to play almost the same teams. These are the ten games that could decide the league.

Gameweek 23: Sevilla vs. Barcelona. The Catalans, short of defenders (Alba and Mascherano) cannot afford another setback.

Gameweek 25: Real Sociedad vs. Barcelona. Sociedad are a tough proposition at home with Vela and Griezmann.

Gameweek 26: Atlético vs. Real Madrid. This is a game that the home side has not won for over 15 years. Atleti's two most recent wins came at the Bernabéu.

Gameweek 29: Real Madrid vs. Barcelona. This 'Clásico' could be more important than ever, due to there being a third side challenging for the league.

Gameweek 30: Sevilla vs. Real Madrid. 'Los Blancos' usually struggle on their visits to Seville.

Gameweek 31: Athletic vs. Atlético. Atlético is the only team to win a competitive game at the new San Mamés and the Basque side will be looking for payback.

Gameweek 32: Real Sociedad vs. Real Madrid. Ancelotti's side will head to Anoeta from its Champions League quarter-final game, if it gets past Schalke in the last 16 first.

Gameweek 35: Valencia vs. Atlético. Valencia will be playing for a place in Europe.

Gameweek 35: Villarreal vs. Barcelona. Neither Real nor Atlético took three points from the Madrigal and the 'Yellow Submarine' could be playing for a Champions League place.

Gameweek 38: Barcelona vs. Atlético. It is hard to envisage one of these clubs wanting Real to benefit from this game's result.
, 2014-02-04 01:54, pirms 10 gadiem
555 rakstīja: taa raksta, ka situaaciju sarezhgjii zhests (sita sev pljaukas - hvzm, ko tas noziimee ), ko kristiine paraadiija, ejot nost no laukuma. esot bijis veersts pret rezerves tiesnesi un piefikseets protokolaa. spaanijaa kaartiiba ir taada - tu vari nogalinaat un apeest pretinieku, bet, ja tas nav protokolaa, tad nekaads sods netiek piemeerots. un tu vari netiishaam kaadam uzkaapt uz kaajas, un ja to ieraksta protokolaa, tad var buut dsq...
gan jau RM meegjinaas ko glaabt un apstriidees noraidiijumu, bet...
Davids Albelda un Feguli(abi no Valencia)par shaadiem zestiem ceturtajam tiesnesim pirms tam sanjeemushi divu speelju diskvalifikaaciju
Arda Gilers pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Ander Gillenea/AFP/Scanpix

Turku padsmitgadnieks Madrides "Real" virza tuvāk 36. "La Liga" titulam

Rokas stiepiena attālumā pie Spānijas "La Liga" trofejas atgūšanas pavirzījusies Madrides "Real", kura, 33. kārtas pirmajā spēlē izbraukumā pieveica (1:0) Sansevastjanas "Real Sociedad".
Čavi. Foto: EPA/Scanpix
5

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Džūds Belingems pret Ilkaju Gindoanu un Žilu Kundē. Foto: AFP/Scanpix
9

''Real'' divreiz atspēlējas El Clasico, Belingems izrauj uzvaru un pietuvo titulam

Spānijas ''La Liga'' čempionāta 32. kārtā Madrides ''Real'' divreiz atspēlējās un izcīnīja uzvaru El Clasico pār ''Barcelona'' – 3:2. Uzvaras vārtus kompensācijas laikā guva Džūds Belingems.