Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: U-17 izlase piedzīvo sagrāvi pret poļiem

Eiropas U17 čempionāta kvalifikācijas turnīra 6. apakšgrupas mačā Latvijas jaunie futbolisti šodien „Arkādijas” stadionā ar 0:4 zaudēja Polijas vienaudžiem.

Spēli ierakstā Sportacentrs.com TV kanālā skaties pirmdien, 26. oktobrī, plkst. 11:30.

, 2015-10-26 10:52, pirms 9 gadiem
8ornogrāfija! Atlaist treneri! Nākamajā spēlē ir jāmaina viss sastāvs! Aizsargi? (Sorry , nevar nelamāties) Na*** to visus 4 aizsargus nosēdināt uz soliņa! Pirmajā puslaikā kreisais aizsargs 2-3 reizes netrāpīja pa bumbu un dēļ tā izveidojās bīstami momenti, centra aizsargs arī netrāpa pa bumbu (kad iesita otros vārtus) jo aizmidzis bija + nebija neviens nokoncentrējies!
Pie visiem goliem bija vainīgi aizsargi, veidoja brīvas zonas starp aizsargiem! Taktika Par to labāk nerunāsim! Pirmajās 5-10min vajadzēja taisīt presingu, nevis ļaut sajust to spēles brīvību un vieglumu! Karoči, te viss jasna! Nost treneri viennozīmīg!
, 2015-10-26 11:26, pirms 9 gadiem
Da ja šādi spēlē izlases aizsargi!!! liekas ka pārējie valsts iedzīvotāji ir ar vienu kāju un pārvietojas uz kruķiem. Šīs personas ka darbojās aizsardzībā izlases tuvumā nedrīkst laist šāviena attālumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-26 14:17, pirms 9 gadiem
bēdīgi slavenais mērglis100 rakstīja: Pag, sanāk šajā vecuma grupā šie ir labākie aizsargi? Tad Latvijas futbolam ir irsā.... Tādas burkas neviens nerauj pat sētā
Tie nav labākie aizsargi , tie ir Stepanova un Hudjakova mīlulīši.
, 2015-10-26 16:55, pirms 9 gadiem
Es arī ļoti ceru, ka tie nav labākie, bet tikai kāda mīlulīši... Man likās, ka mūsdienās pa bumbu jau trāpa pat pagalma līmenī... Ja nav tehnikas, tad būtu jābūt vismaz fizikai, bet arī nav... Treneri, lūdzu atkāpieties!!!
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
40

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Kirils Buravcevs. Foto: LFF
13

Buravcevs nomaina Gluščuku un turpmāk vadīs LFF Futbola akadēmiju

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas galvenā trenera amatā iecelts pašmāju speciālists Kirils Buravcevs. Iepriekš kopš pērnā janvāra akadēmijas darbu pārraudzīja pašreizējais LFF sporta direktors Andrejs Gluščuks.
Vadims Ļašenko un Džanni Infantīno. Foto: LFF
170

Rīgas dome piešķir zemi futbola stadiona izveidei Lucavsalā

LETA. Rīgas dome trešdien nolēma nodot bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai vairāk nekā 10 hektāru zemes Lucavsalā nacionālā futbola stadiona būvniecībai. Balstoties uz publiskotajiem aprēķiniem, nacionālā futbola stadiona projekta realizēšana varētu izmaksāt apmēram 44 miljonus eiro.