Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Moizs: "Biju plānojis pagarināt līgumu ar "Everton""

Moizs: "Biju plānojis pagarināt līgumu ar "Everton""
Sers Alekss Fērgusons un viņa sekotājs "United" klubā Deivids Moizs
Foto: AP/Scanpix

Skotu futbola speciālists Deivids Moizs, kurš no nākamās sezonas vadīs Anglijas Premjerlīgas čempionvienību "Manchester United", atklājis, ka jau bija plānojis pagarināt līgumu ar "Everton" klubu, kur strādā jau kopš 2002. gada.

Vakar oficiāli tika apstiprināts, ka sera Aleksa Fērgusona krēslā no vasaras vidus sēdīsies pašreizējais "Everton" treneris Deivids Moizs. Liverpūles klubā Moizs nostrādājis 11 gadus un ir trešais starp visilgāk vienā komandā strādājošajiem Premjerlīgas treneriem aiz jau pieminētā Fērgusona un "Arsenal" trenera Arsēna Vengera. Moiza līgums ar "Everton" pēc šīs sezonas noslēdzas, bet treneris jau bija plānojis parakstīt jaunu.

"Nebiju plānojis pamest "Everton". Mans kontrakts beidzās, bet mēs jau plānojām nākamo pirmssezonu. Mēs vienmēr visu plānojām," atklāja Moizs, kuram ar Mančesstras klubu būs līgums uz sešiem gadiem. "Man jau viss bija sagatavots nākamajai sezonai, un kluba vadība zina virzienu, kas bija plānots. Šis ir klubs, kas gatavojās iekļūt Eirokausos."

Moizu "United" vadībai ieteicis pats Fērgusons, un arī Moizs plāno ieteikt "Everton" vadībai savus kandidātus uz galvenā trenera posteni. Lai gan Moizs neesot svārstījies pirms pieņemt "United" piedāvājumu, treneris atzīst, ka pamest Liverpūles vienību būs grūti: "Man ir liela cieņa pret kluba vadību un lieliskas attiecības ar to. Kluba direktors ir labs cilvēks. Mums trešdien bija grūta tikšanās, bet viņš mani saprata."

Moizs cer, ka viņu sapratīs arī "Everton" līdzjutēji, kas atkal pulcēsies kopā svētdien, kad komandai paredzēta pēdējā spēle sezonā, tiekoties ar "West Ham United".

Izmantotie resursi:
BBC


, 2013-05-10 17:14, pirms 11 gadiem
Laikam pēc visa šī var secināt, ka Fergija aiziešana bija pēkšņs lēmums. Vēl interesanti, ka pavīd info, ka tikuši vērtēti 2 kandidāti, otrs bija Mourinjo. Lasīju joku, ka TSO the special one nu kļuvis par the snubbed one
Ņemot vērā, ka Real atcēluši pirmspēles konferenci ar Jose, jo konflikts starp viņu un spēlētājiem samilzis, diezgan droši, ka nākamsezon Chelsea trenēs ļoti motivētais un aizvainotais Mourinjo, kas labu dzīvi Chelsea konkurentiem nesola
Foto: Zuma Press/Scanpix
7

Traumu vajātā ''United'' ielaiž četrus pret ''Crystal Palace''

Šodien Anglijas Premjerlīgas 36. kārta noslēdzās ar Londonas ''Crystal Palace'' piekto nezaudēto spēli pēc kārtas un pārliecinošu uzvaru (4:0) pār Mančestras ''United''.
Julens Lopetegi. Foto: Imago Images/Scanpix

Lopetegi vasarā varētu pārņemt ''West Ham'' galvenā trenera amatu

Angļu mediji ziņo, ka pēc šīs sezonas par Anglijas Premjerlīgas kluba ''West Ham'' galveno treneri kļūs spāņu speciālists Julens Lopetegi. Viņš amatā nomainītu Deividu Moizu, kuram pēc sezonas beidzas pašreizējais līgums.
Mohameds Salāhs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
1

Salāhs ar vārtiem un piespēli palīdz ''Liverpool'' pārspēt ''Tottenham''

Šodien Anglijas Premjerlīgas 36. kārtas ietvaros uzvarēja ''Liverpool'', kas, līdz 59. minūtei iesitot četrus vārtus, ar 4:2 apspēlēja ''Tottenham''. Uzvaru ar vārtiem un piespēli veicināja Mohameds Salāhs.