Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē tiks noskaidroti Latvijas Jaunatnes frisbija čempioni

Andrejs Siliņš

Nedēļas nogalē tiks noskaidroti Latvijas Jaunatnes frisbija čempioni
Foto: Latvijas Frisbija federācija

Gluži kā citus gadus, šīs nedēļas nogalē, 31.janvārī, norisināsies jau septītais Latvijas Jaunatnes frisbija čempionāts (LJFČ) meiteņu un puišu divīzijās. Sacensības tiks aizvadītas Ventspilī, kas jau tradicionāli ir viena no frisbija spēļu norises pilsētām.

Puišu divīzijā par čempionu titulu cīnīsies piecas komandas, no kurām trīs ir mājinieku Ventspils skolu pārstāvji, bet
pārējās divas komandas no Ogres – 1.vidusskola un Ogres Tehnikums. Pērn čempionu titulu sīvā cīņā ieguva Ventspils 4.vidusskola pārspējot Ventspils Tehnikumu ar rezultātu 10:8. Gaidāmas sīvas cīņas starp mājinieku komandām, kā arī ogrēnieši noteikti nepadosies, lai pēc vairāku gadu pārtraukuma iegūtu godalgotas vietas.

Meiteņu divīzijas spēlēm gatavojas sešas komandas no trīs pilsētām – Ventspils, Ogres un Valmieras. Pēdējos divus gadus čempiones sacensībās ir bijušas Ventspils 4.vidusskolas skolnieces, kuras pērn pārspējušas Ogres Valsts ģimnāziju vien ar punkta pārsvaru, noslēdzot fināla spēli ar rezultātu 11:10. Prognozēt šī gada rezultātus ir grūti, jo sacensībās pirmo reizi startēs Valmieras Viestura vidusskolas frisbija spēlētājas, no kurām lielākā daļa meiteņu šogad piedalās Latvija Frisbija līgā un gūst pieredzi ar pieaugošo divīzijas pretiniecēm.

Sacensības norisināsies divās Ventspils skolās – 1.pamatskolā un 6.vidusskolā. Organizatoru komanda aicina atbalstīt skolēnus klātienē, kā arī vērot fināla spēles tiešraidē. Spēļu grafiks pieejams Latvijas Frisbija federācijas mājaslapā.

Visiem jaunumiem par Latvijā notiekošajām frisbija sacensībām un to rezultātiem var sekot līdzi Latvijas Frisbija federācijas mājaslapā un sociālo tīklu profilos:
https://www.youtube.com/user/frisbijs
https://twitter.com/frisbee_LV
https://www.facebook.com/latvijasfr...