Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Sezonas sagatavošanās cīņas telpās

Nedēļas nogalē astoņas komandas no Rīgas, Ogres, Salaspils un Lielvārdes aizvadīja pārbaudes spēles Ogres 1. vidusskolas sporta hallē.

Pārbaudes spēles bija lieliska iespēja šīm komandām pārbaudīt savu gatavību starptautiskajam turnīram „Rīgas Rudens 2009”, kas 7. un 8. novembrī Ogrē un Lielvārdē pulcēs augstas klases komandas , kā arī Latvijas telpu frisbija regulārajai sezonai, kas sāksies novembra beigās.

Lai gan visām komandām nesanāca spēlēt katrai ar katru, tomēr tika aizvadīti daudzi līdzvērtīgi mači līderu starpā.

Vispārliecinošāk savu ceļu līdz simboliskajam finālam izcīnija Ogres komanda „Dzīvo Labi”, uzvarot pretiniekus ar vairāku punktu starpību. Finālā tai pretī stājās Rīgas komanda, iepriekšējā gada Latvijas čempioni „Hardcore Ultimate”, kuriem nokļūšana finālā sagādāja daudz lielākas rūpes – visās spēlēs izcīnīta uzvara tikai spēles galotnē ar viena punkta pārsvaru. Kaut gan uzvara dienas pēdējā spēlē ne vienai, ne otrai komandai nenestu nekādus čempionu titulus, abas komandas pašaizliedzīgi cīnījās par katru punktu. „Hardcore Ultimate” līdz dienas beigām bija palikuši bez maiņām, kas pēc tik smagu spēļu dienas varēja maksāt uzvaru. Šķita, ka „Dzīvo Labi” ir noskaņojuši savu spēli pareizajā frekvencē, lai pārliecinoši uzvarētu jebkuru pretinieku, kas stāsies tiem pretī. Tomēr kārtējo reizi spēles beigās ilgā kopā spēlēšana un pieredze, pat neskatoties uz viena jauna spēlētāja piesaisti, darīja savu, un „Hardcore” izcīnīja smagu uzvaru ar rezultātu 11:10.

Pārējām pagājušo gadu līdervienībām tik labi neveicās. Gan Rīgas „Ultimate Decsion”, gan Salaspils „Wild Things” savās dienas pirmajās spēlēs nespēja izrādīt pienācīgu pretestību komandai „Dzīvo Labi”, piedzīvojot zaudējumus ar rezultātiem attiecīgi 11:5 un 11:3. Vēlāk gan komandas „pamodās” un uzdeva kārtīgu pārbaudījumu „Hardcore Ultimate”, tomēr tāpat piedzīvoja zaudējumus ar rezultātu 10:9.

No atlikušajām komandām nelielu pārsteigumu sagādāja Ogres komanda „Outlawz”, kas krietni vien lika nopūlēties, lai savu uzvaru izcīnītu „Hardcore Ultimate” (10:9). Nedaudz zem prognozētā līmeņa spēlēja Rīgas komandas „RTU” un „Gaisma”. Komanda „Ledlauži” no Lielvārdes guva savus pirmos punktus telpu frisbijā un viņiem šīs spēles noteikti bija neatsverama pieredze, kas ļaus arvien straujāk augt savā attīstībā.

Spēļu rezultāti:

Outlawz 11 – 2 Gaisma
RTU 11 – 2 Ledlauži
Wild Things 3 – 11 Dzīvo Labi
Gaisma 6 – 11 RTU
Outlawz 9 – 10 Wild Things
Ledlauži 2 – 11 Gaisma
Dzīvo Labi 11 – 5 Ultimate Decision
Hardcore Ultimate 10 – 9 Outlawz
Hardcore Ultimate 10 – 9 Wild Things
RTU 3 – 11 Ultimate Decision
Hardcore Ultimate 10 – 9 Ultimate Decision
Dzīvo Labi 11 – 3 Ledlauži
RTU 7 – 11 Outlawz
Dzīvo Labi 10 – 11 Hardcore Ultimate

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-30 19:17, pirms 15 gadiem
O, forši kad atkal kādi rakstiņi par frīsbiju mani priecē!