Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Inčukalna pirmajā Cepures turnīrā uzvar "Kosmoss"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Inčukalna pirmajā Cepures turnīrā uzvar "Kosmoss"
Publicitātes foto

17. septembrī Inčukalna Sporta kompleksa stadionā visas dienas garumā norisinājās frisbija Cepures turnīrs, kas kopumā pulcēja 37 spēlētājus no dažādām Latvijas pilsētām. Šis bija pēdējais vasaras sezonas turnīrs Latvijā, to organizēja jaunizveidota komanda - Inčukalna "Wild Cats".

Cepures turnīri no ierastajiem turnīriem atšķiras ar to, ka spēlētāji dalībai piesakās individuāli un uz vietas tiek sadalīti komandās. Kopumā Inčukalna cepures turnīrs pulcēja 37 spēlētājus no 11 līdz 35 gadu vecumam, kas tika sadalīti sešās komandās. Turnīra gaitā visas sešas komandas aizvadīja savstarpējās spēles, lai noskaidrotu divas labākās, kas pēc tam tikās finālā, savukārt trešās un ceturtās vietas ieguvēji veica pārspēli par bronzas godalgām.

Finālā tikās komandas "Kosmoss" un "Brokoļi”. Lai gan grupas spēlē veiksmīgāka bija tieši "Brokoļi", spēlē par zelta medaļām pārāka izrādījās "Kosmoss" (8:6), kā rezultātā par pirmā Inčukalnu Cepures turnīra uzvarētājiem kļuva "Salaspils Frisbija kluba" pārstāvji Helēna Orlovska un Emīls Elksnītis, "Hardcore Ultimate" spēlētājs Zintis Gaspažiņš, mājinieks Dainis Guks, Emīls Spuņģis no "Valmiera Open" komandas un Gatis Jarohovičs.

Inčukalna komanda "Wild Cats" tika izveidota tikai šovasar, bet jau spējusi veiksmīgi noorganizēt pirmo turnīru. Turnīra direktors Vadims Geža vēlas teikt lielu paldies Inčukalna novada pašvaldībai, biedrībai "Inčukalna izaugsmei", atpūtas parkam "Rāmkalni", ēdināšanas uzņēmumam "Subway", aģentūrai "Underline", kā arī Latvijas Frisbija federācijai.

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |