Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Lietuvā notiks Baltijas āra frisbija čempionāts

Lietuvā notiks Baltijas āra frisbija čempionāts
Iepriekšējo 3 gadu uzvarētāji "Hardcore Ultimate"

Nedēļas nogalē, 19.-20. septembrī, Lietuvas pilsētā Kedainai tiks noskaidroti Baltijas āra frisbija čempioni - Latviju pārstāvēs klubi Ultimate Decision (open divīzijā) un Oriflame KCN Rīga (sieviešu divīzijā).

Vīriešu jeb open divīzijā piedalīsies astoņas komandas – septiņas lietuviešu un tikai viena latviešu. Rīgas klubs "Ultimate Decision" pirmajā sacensību dienā aizvadīs grupas spēles ar Zarasai klubu "Taškas", Kauņas klubu "Skraidantys Drambliai" un Krakes frisbija klubu "Gimnazija". Otrajā sacensību dienā norisināsies pusfināli un fināli, kā arī spēles par vietām.

Sieviešu divīzijā sacentīsies četras komandas – trīs lietuviešu un viena latviešu. Rīgas kluba "Oriflame KCN" pretinieces turnīrā būs Viļņas komanda "Bublicious", Krakes komanda "KrakesM" un Viļņas/Zarasai komanda "Taskuotos Vores".

Diemžēl šogad turnīrā nav pārstāvēti Igaunijas klubi, kuru jauktā (Mix) komanda gatavojas Eiropas čempionātam, kas jau nākamnedēļ sāksies Londonā (24. līdz 27.septembris).

Iepriekšējos gados Baltijas āra frisbija čempionātā Latvijas klubi ir startējuši ar lieliskiem rezultātiem. 2008.gadā triumfēja Latvijas klubi "Hardcore Ultimate" (open divīzijā) un "Moments" (sieviešu divīzijā), pie tam "Hardcore Ultimate" tas bija trešais Baltijas čempionu kauss pēc kārtas.

Papildus informācija par turnīru: www.frisbee.lt

     [+] [-]

, 2009-09-18 20:18, pirms 15 gadiem
Čaļi un meitenes, nododiet kārtīgi!