Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Notiks Latvijas frīsbija čempionāta finālspēles

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Notiks Latvijas frīsbija čempionāta finālspēles
''Hardcore Ultimate'' - ''Outlawz''
Foto: Ritvars Raits

Nedēļas nogalē, 18.un 19.aprīlī, Lielvārdes Sporta centrā notiks finālspēles Latvijas čempionātā frisbijā. Savstarpējās spēlēs noskaidrosies 2008./2009. sezonas labākās sieviešu un ''open'' divīzijas komandas.

Pirmajā finālspēļu dienā, 18.aprīlī, astoņas spēcīgākās ''open'' divīzijas komandas pēc apļa principa ceturtdaļfinālos izspēlēs tālāko vietu sadalījumu, savukārt 9.-12. cīnīsies par vietām atsevišķā grupā. Ceturtdaļfinālā par čempionāta kausu cīnīsies – Ultimate Decision (Rīga), Hardcore Ultimate (Rīga), Flying Worms (Ventspils), Dzīvo labi (Ogre), Wild Things (Salaspils), Taurenīši (Salaspils), Outlawz (Ogre) un ViA Valmiera.

Sieviešu divīzijas komandas finālos cīnīsies pēc līdzīga principa – četras labākās grupu turnīra komandas izspēlēs apļa turnīru un noskaidros spēcīgāko, bet 5.-7.vietas ieguvējas apļa turnīrā cīnīsies par vietām čempionātā. Sieviešu divīzijas līderes ir Salaspils FK, Moments (Ogre), Oriflame KCN (Rīga) un Venstpils.

Šogad Latvijas čempionāta frisbijā finālspēles solās būt ļoti spraigas un interesantas. ''Open'' divīzijas vadošās komandas Ultimate Decision (21 punkts), Hardcore Ultimate (21 punkts), Flying Worms (20 punkti) un Dzīvo labi (19 punkti) pēc grupu turnīra guvušas gan uzvaras, gan zaudējumus, tādēļ saglabājas nebijusi intriga, kura komanda būs spējīga kļūt par šī gada uzvarētāju.

Līdzīga situācija ir arī sieviešu divīzijā, kur līderes Salaspils FK un Moments grupu turnīrā ieguvušas vienādu punktu skaitu (23 punkti), arī divu savstarpējo spēļu punktu attiecība ir vienāda. Tikai pēc visu punktu kopsummas Salaspils FK komanda grupā spēja ieņemt pirmo vietu, tāpēc saglabājas jautājums, vai Salaspils komandai izdosies nosargāt līderpozīciju arī svētdien, čempionāta finālā.

Latvijas čempionāta organizatori un spēlētāji aicina atbalstītājus un mediju pārstāvjus vērot aizraujošākās Latvijas čempionāta finālspēles frisbijā klātienē Lielvārdes Sporta centrā, Raiņa ielā 22. Abās dienās spēļu sākums plkst. 10:00. 19.aprīlī spēles par čempionāta kausu plksts. 14:00 (sieviešu divīzijā) un 14:40 (open divīzijā). Latvijas čempionāta frisbijā noslēgums un apbalvošana plkst. 15:20.

Kopumā Latvijas Čempionātā frisbijā piedalījās 12 ''open'' divīzijas un septiņas sieviešu divīzijas komandas, kas liecina, ka frisbijs Latvijā ir strauji audzis un attīstījies.

Informāciju sagatavoja:
''ViA Valmiera'' Frisbija klubs

     [+] [-]

, 2009-04-16 13:28, pirms 15 gadiem
Būs labs...
Jābrauc
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-16 16:52, pirms 15 gadiem
Jāfano par Salaspils visām 3jām komandām!
Mums šī gan nav pirmā sezona, bet tik un tā!

     [+] [-]

, 2009-04-16 16:55, pirms 15 gadiem
Būs interesantas spēles! Šogad komandas ir super spēcīgas.
Patīkami skatīt šo sportu!

     [+] [-]

, 2009-04-17 11:54, pirms 15 gadiem
UD!