Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Izsludināta pieteikšanās uz Studentu Frisbija čempionātu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Latvijas Studentu Frisbija čempionāts 2011 jauktajā grupā notiks 3. un 4. decembrī. Sākot ar 31. oktobri turnīram tiek aicināta pieteikties ikviena Latvijas augstākās izglītības iestādes pārstāvēta frisbija komanda. Arī šogad par čempionāta veiksmīgu rīkošanu parūpēsies ziemeļvidzemnieki - ViA Valmiera Frisbija klubs. Par čempionāta norises vietu šoreiz ir izraudzīts Kocēnu Sporta nams

Pirms pieteikšanās, lūgums katrai komandai iepazīties ar čempionāta nolikumu, kā arī ar komandu un spēlētāju pieteikuma termiņiem sadaļā "Laika līnija".

Lai pieteiktos čempionātam, līdz 14. novembrim jāiesniedz komandas pieteikums, kā arī uz norādītajiem rekvizītiem jāveic pilna dalības maksa* (otrajā termiņā - līdz 21.11. - dalības maksa ir paaugstināta). Līdz 25. novembrim katrai komandai ir jāiesniedz spēlētāju pieteikums, kurā obligāti arī jānorāda katra spēlētāja numurs.

Pieteikušos komandu sarakstu var atrast sadaļā "Komandas".

Informācija par spēļu kārtību 28. novembrī tiks izvietota sadaļā "Spēļu grafiks".

Sadaļā "Pievienotie dokumenti" atrodami visi dokumenti, kas tiek izmantoti čempionāta norisē.

LSFČ spēļu rezultāti uzreiz pēc čempionāta noslēgšanās tiks publicēti sadaļā "Rezultāti".

Un, protams, kā gan mēs varētu aizmirst tik ļoti svarīgo frisbijistu devīzi "play hard, party harder!!". Valmierieši vienmēr ir gatavi uzņemt ciemiņus, un arī šogad ballīte Čempionāta pirmās dienas vakarā neizpaliks! Sīkāk par to sadaļā "Ballīte".

Neskaidrību un jautājumu gadījumā iespējams sazināties ar čempionāta direktoru Ritvaru Carevu.

Visbeidzot - apskatīties iepriekšējo gadu rezultātus, komandu veiksmes un neveiksmes, kā arī ilggadējus līderus iespējams sadaļā "Iepriekšējo gadu rezultāti".

Lūdzam ievērot visus termiņus un nevilcināties ar pieteikšanos!

Visa informācija pieejama: Latvijas frisbija federācija |

Izmantotie resursi:
frisbee.lv

  +2 [+] [-]

, 2011-11-07 11:29, pirms 13 gadiem
lidojošo šķīvīti par olimpisko sporta veidu!