Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Zviedri un somi dominē frisbija EČ atlasē

Zviedri un somi dominē frisbija EČ atlasē
"Ultimate Decision" pauzē starp spēles punktiem

Nedēļas nogalē, 29.-30. augustā, Tallinā notika Eiropas frisbija klubu čempionāta Ziemeļaustrumu reģiona atlases turnīrs, kurā uzvaru svinēja zviedru klubs Viksjöfors IF.

Turnīrs atkārtoti apliecināja, ka Zviedrijas un Somijas frisbija klubi ir soli priekšā pārējo reģiona valstu komandām. Ceturtdaļfinālā spēja iekļūt tikai vienas citas valsts komanda – "Stoly Ultimate" no Krievijas. Iespēju cīnīties par Eiropas čempionāta medaļām un visas godalgotās vietas izcīnīja tieši zviedri un somi - finālā zviedru klubs "Viksjöfors" pārspēja somu "Karhukopla", bet cīņā par 3. vietu zviedru "Skogs" bija pārāks pār somu "UFO". EČ finālturnīrs no 24. līdz 27.septembrim notiks Londonā, kur par medaļām cīnīsies labākas 16 Eiropas komandas (4 labākās komandas no katra reģiona).

Atlases turnīrā Latviju pārstāvēja klubs "Ultimate Decision". Pirmās dienas grupas spēlēs tika pieveikts mājinieku klubs "Tallinn", sīvā spēlē piedzīvots zaudējums Maskavas klubu apvienotajai komandai "Stoly Ultimate", kā arī atzīts somu "UFO" pārākums. Trešā vieta grupā ļāva turpināt cīņu par iekļūšanu ceturtdaļfinālā, taču somu klubs "Sipoo Odd Stars" pierādīja somu pārākumu un "Ultimate Decision" izstājās no tālākās cīņas par godalgām.

Spēles gara balvu EČ atlases turnīrā ieguva somu komanda "Sipoo Odd Stars". Otrais labākais spēles gara vērtējums bija citam somu klubam "UFO", bet Latvijas "Ultimate Decision" saņēma trešo augstāko novērtējumu.

Papildus informācija par EČ: http://eucs.efdf.org/2009/index.html

     [+] [-]

, 2009-09-03 13:19, pirms 15 gadiem
Līdz zviedriem un somiem vēl daudz ko augt...