Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Noslēgsies Latvijas čempionāta frisbijā grupu turnīrs

Andrejs Siliņš

Nedēļas nogalē Ogres 1. vidusskolas sporta zālē notiks pēdējās grupu spēles Latvijas čempionātā frisbijā. Savstarpējās spēlēs open un sieviešu divīzijas komandas cīnīsies par pēdējiem grupu turnīra punktiem, kas noteiks komandu pārus čempionāta finālā. Tas 18. un 19.aprīlī norisināsies Lielvārdes Sporta centrā.

Sestdien spēkiem mērosies open (vīriešu) divīzijas komandas Outlawz (Ogre), Dzīvo labi (Ogre) un Gaisma no Rīgas, kā arī sieviešu divīzijas komandas – KCN Rīga un Ideja no Salaspils, bet 9.aprīlī – SSE Rīga un KCN Rīga.

Ogrē pirmā spēle sāksies pulksten 9:30, kad tiksies mājinieki Outlawz un Dzīvo labi. Pēc provizoriskiem čempionāta rezultātiem komandas čempionāta grupu tabulā ieņem attiecīgi sesto un ceturto vietu. Savukārt sieviešu divīzijas komandas KCN Rīga un Ideja ieņem attiecīgi trešo un piekto vietu.

Jau zināms, ka čempionāta līderi open divīzijā ir Ultimate Decision (Rīga), otrie ir Hardcore Ultimate (Rīga), bet trešie – Flying Worms (Ventpils). Sieviešu divīzijas līderes ir Salaspils FK, otrās ir – Moments (Ogre), bet trešās – jau pieminētās KCN Rīga spēlētājas.

Informāciju sagatavoja
Arta Platace
frisbee.lv