Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

LIDO Vasaras līgā sākas izslēgšanas spēles

LIDO Vasaras līgā sākas izslēgšanas spēles
"Priekā!"
Foto: Ritvars Raits

"LIDO Vasaras līga 2010" iegājusi finiša taisnē. Jau šovakar paredzētas pirmās izslēgšanas spēles B grupā vīriešiem. Sieviešu grupā komanda "Priekā!" jau aizvadījusi visas turnīra spēles un, neatkarīgi no nākamo spēļu iznākumiem, nodrošinājusi sev uzvaru turnīrā.

B grupā vīriešiem sākas astotdaļfināli. Šodien paredzētas spēles starp "Devils United” (3. vieta B1 grupā) un "Tornado” (6. vieta B2 grupā), "Lido” (3. vieta B2 grupā) un FK "Virgin” (6. vieta B1 grupā), kā arī "Jagerteam” (4. vieta B2 grupā) un "Undisputed” (5. vieta B1 grupā). Spēles noteikti būs interesantas un spraigas, kaut vai tikai tāpēc, ka zaudētāju komandām otra iespēja netiks dota - no turnīra būs jāizstājas.

Sieviešu grupā izslēgšanas spēles nav paredzēts. Tur komandām jāaizvada divus apļus katrai ar katru, tā noskaidrojot uzvarētāju. Intrigu līdz pašām turnīra beigām nevēlējās radīt komandas "Priekā!” florbolistes, kuras jau priekšlaicīgi nodrošinājušas sev 1. vietu. Komanda astoņās spēlēs izcīnīja septiņas uzvaras un piedzīvoja tikai vienu zaudējumu. Pavisam gūti 93 vārti, savos vārtos ielaižot tikai 28 bumbiņas. Rezultatīvākā spēlētāja komandā – Gunita Kārkliņa. Viņai 39 punkti (26 vārti un 13 piespēles). Apsveicam čempiones!

Izmantotie resursi:
vasarasliga.lv


Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Čempione "Tornado Titans/CF Liepāja". Foto: Ģirts Gertsons

Fantastiskā finālā noskaidroti jaunie Liepājas čempioni

6. aprīlī ar grandiozu finālu noslēdzās Liepājas 26. čempionāts florbolā. Izšķirošajā mačā "Tornado Titans/CF Liepāja" vien pēcspēles metienos ar 2:1 apspēlēja komandu "FK Kurši FSS". Tikmēr bronzas spēlē "BEL CIBO/MBR" ar 6:3 uzveica "Dunalku".
Čempione "Rubene-1", skanot finālmača finālsvilpei. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Sieviešu 1. līgas čempione – Kocēnu "Rubene-1"

Par Latvijas čempionāta florbolā sieviešu 1. līgas čempioni kļuvusi Kocēnu komanda "Rubene-1", kas šodien Lielvārdes sporta centrā notikušajā finālspēlē ar 7:3 pārspēja "Līgatni". Neapturama šajā mačā bija pieredzējusī florboliste Edīte Bankava, kura izcēlās ar 4 (1+3) rezultativitātes punktiem. Komandai "Līgatne" vicečempiones tituls un sudraba godalgas.