Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Esports: "Echo Fox" izvirzās vadībā, "Golden Guardians" sarūpē pārsteigumu

Esports: "Echo Fox" izvirzās vadībā, "Golden Guardians" sarūpē pārsteigumu
Riks Fokss, trīskārtējs NBA čempions, Echo Fox dibinātājs
Foto: flickr.com

Noslēgusies kārtējā spēļu nedēļa Ziemeļamerikas “League of Legends” čempionātā (NALCS). Līderu cīņā starp “Echo Fox” un “Cloud9” uzvaru izcīnija “Echo Fox”, kas komandai ļāva nostiprināties turnīra tabulas pirmajā vietā. Savu otro uzvaru desmit spēlēs ieguva “Golden Guardians”, pārsteidzoši pārspējot “Team Liquid”, savukārt pieckārtējie NALCS čempioni “Team SoloMid” turpina demonstrēt sev neraksturīgi vāju sniegumu, šonedēļ paliekot bez uzvarām.

“Clutch Gaming” – “Team SoloMid”

“Clutch Gaming” pagarināja savu uzvaru sēriju līdz četrām spēlēm, pārspējot “Team SoloMid”, kuri vēl joprojām nerāda to spēles līmeni, kas tiek sagaidīts no pieckārtējiem NALCS čempioniem. Spēles sākums veiksmigāks padevās “Team SoloMid”, kuri ieguva agru pārsvaru augšējā līnijā. Tomēr spēles turpinājumā “Clutch Gaming” spēja atrast vairākas sev veiksmīgas cīņas. Spēles vidus daļā iegūto pārsvaru “Clutch Gaming” bez lielām problēmām pārvērsa uzvarā, pakāpjoties uz trešo vietu turnīra tabulā. Problēmu nomocītajai “Team SoloMid” nākamā nedēļa neizskatās diži vieglāka, jo pirmā spēle būs pret turnīra tabulas līderiem “ Echo Fox”.

“Echo Fox” – “Cloud9”

Pirms šīs spēles abas komandas dalīja pirmo vietu ar astoņām uzvarām un vienu zaudējumu, kas nozīmēja to, ka spēles uzvarētājs kļūs arī par turnība tabulas līderi. Čempionu izvēlē “Cloud9” pārsteidza, izvēloties augšējai līnijai neierasto “Lucian” čempionu, ar kuru bēdīgi slavens ir pretinieku komandas augšējās līnijas spēlētājs Heo “Huni” Senghūns. Šī čempiona izvēle “Cloud9” deva pārsvaru spēles sākuma fāzē. “Echo Fox” atbildēja ar veiksmīgu epizodi “Huni” un džanglera Džošuā “Dardoch” Harneta izpildījumā. Spēles gaitā “Echo Fox” spēja šo iegūtu pārsvaru palielināt un beigās izcīnīt uzvaru.

“Golden Guardians” – “Team Liquid”

Pirms spēles šķita, ka trešajā vietā esošajiem “Team Liquid” bez īpašām grūtībām vajadzētu tikt galā ar pēdējā vietā esošajiem “Golden Guardians”. Spēle iesākās bez pārsteigumiem, “Team Liquid” iegūstot first blood (veicot pirmo nogalināšanu spēlē). Tomēr turpmākā spēles gaita bija liels pārsteigums – “Golden Guardians” veica nākamās sešas nogalināšanas, kas ļāva iegūt ievērojamu pārsvaru. “Team Liquid” centās vilcināt spēles attīstību un izlīdzināt spēles gaitu un brīžiem likās, ka viņiem tas varētu izdoties, bet “Golden Guardians” tomēr spēja noslēgt spēli un sarūpēt vienu no lielākajiem šīs sezonas pārsteigumiem.

Pārējās svētdienas spēlēs “100 Thieves” saspringtā spēlē pārspēja “Counter Logic Gaming”, savukārt “Optic Gaming” atzinas “FlyQuest” pārākumu.

Turnīra tabula

KomandaU-Z
Cloud98-2
Clutch Gaming6-4
Team Liquid6-4
100 Thieves5-5
Team SoloMid4-6
FlyQuest4-6
Counter Logic Gaming3-7
Optic Gaming3-7
Golden guardians2-8

Rakstu sagatavoja:
Ingars Folkmanis


, 2018-02-19 12:51, pirms 6 gadiem
un Celmiņš izvirzās vadībā kā lielākais idiots SC ,kas reklamē šo sūdu
, 2018-02-19 13:00, pirms 6 gadiem
Labs raksts! Vakag iespēju neredzēt šito esport parodiju.
, 2018-02-19 13:01, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: un Celmiņš izvirzās vadībā kā lielākais idiots SC ,kas reklamē šo sūdu
Šitais raksts vēl ir ok, gluži reklāma nav, kam interesē izlasīs, pārējiem vienalga.
Bet tie reklāmraksti, kas bija par naudām radīja nepareizu iespaidu, ka visi sīkie 12 gadnieki, kas 10 stundas dienā spēlē datorspēles ir baigie e-sportisti, kuri tur cels baigo piķi ārā, lai gan reāli tur pirmkārt jābūt talantam kā īstajā sportā.
, 2018-02-19 13:10, pirms 6 gadiem
Tās sešas pēc kārtas nogalināšanas "Golden guardians" izpildījumā bija iespaidīgas!
, 2018-02-19 15:03, pirms 6 gadiem
Es iztēlojos kā vistu fermas strādnieki dzenā vistas pa aploku, izmantojot dakšas. Tāds tīri neko sportiņš... Paskrien, pamedī... Ģimeni pabaro...
Bet ja nopietni... Ko viņi tur nogalina? Laiku, pumpas, "sēklu"?
, 2018-02-19 21:12, pirms 6 gadiem
Assasinss' rakstīja: Šitais raksts vēl ir ok, gluži reklāma nav, kam interesē izlasīs, pārējiem vienalga.
Bet tie reklāmraksti, kas bija par naudām radīja nepareizu iespaidu, ka visi sīkie 12 gadnieki, kas 10 stundas dienā spēlē datorspēles ir baigie e-sportisti, kuri tur cels baigo piķi ārā, lai gan reāli tur pirmkārt jābūt talantam kā īstajā sportā.
neatkarīgi esports vai parastais- pēc pirmajiem aplauzieniem visi ņuņņas atsijājas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: FIA Motorsport Games

Dāvis Bite izcīna iespēju pārstāvēt Latvijas komandu FIA "Motorsport Games"

Šogad Valensijā, Spānijā, norisināsies FIA "Motorsport Games". "Latvia Racing League" rīkoja Latvijas pārstāvja atlasi divās kārtās.
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV
4

"broky" iegūst MVP titulu savas komandas triumfā Ķīnā

Latvijas esportists Helvijs broky Saukants ieguvis datorspēles CS2 "Intel Extreme Masters Chengdu 2024" turnīra vērtīgākā spēlētāja balvu, palīdzot savai "FaZe" komandai ar 2:0 finālspēlē uzvarēt "MOUZ".
Helvijs broky Saukants. Foto: theMAKKU/HLTV
1

Latviešu "play-off" mačā Ķīnā uzvar "FaZe", "broky" dominē un rāda brīnumus

Datorspēles CS2 "Masters" līmeņa turnīrā Čengdu, Ķīnā, ceturtdaļfinālā Helvija broky Saukanta pārstāvētā "FaZe" ar 2:1 apspēlēja Mareka YEKINDAR Gaļinska "Liquid" komandu. "FaZe" līdz ar to turpina tēmēt uz savas sērijas "tikt līdz finālam visos CS2 turnīros" turpināšānu, kamēr "Liquid" šajā turnīrā parādīja daudz saturīgāku sniegumu nekā blāvi aizvadītajā ziemā.