Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Vrubļevskis turpinās strādāt LOK prezidenta amatā

Vrubļevskis turpinās strādāt LOK prezidenta amatā
Aldons Vrubļevskis, LOK prezidents

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Ģenerālās asamblejas sesijā piektdien atkārtoti LOK prezidenta amatā tika ievēlēts līdzšinējais šī amata izpildītājs Aldons Vrubļevskis, vēsta ziņu aģentūra BNS, atsaucoties uz LOK sniegto informāciju.

Balsojumā 51 gadus vecais Vrubļevskis bija vienīgais kandidāts un izpelnījās pārliecinošu atbalstu, tādējādi viņš turpinās pildīt LOK prezidenta funkcijas vēl nākamos četrus gadus.

Atkārtotu ievēlēšanu amatā Vrubļevskis nosauca par viņa līdzšinējā darba atzinīgu novērtējumu un uzticības kredītu nākotnei.

Amatus balsošanā vēlāk saglabāja līdzšinējās LOK valdes locekļi. LOK ģenerālsekretārs arī turpmāk būs Einars Fogelis, bet viceprezidentu pienākumus pildīs Andris Feldmanis un Žoržs Tikmers. Sesijā pārvēlēja arī LOK izpildkomiteju.

Pirmo reizi Vrubļevski LOK vadītaja amatā ievēlēja 2004. gada 9. oktobrī.

Izmantotie resursi:
BNS
olimpiade.lv



Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja