Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Čamanei un Bērziņai pietrūkst astoņu sekundes simtdaļu PČ fināla sasniegšanai

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čamanei un Bērziņai pietrūkst astoņu sekundes simtdaļu PČ fināla sasniegšanai
Krista Bērziņa un Melānija Čamane. Foto: Jelgavas Bērnu un jaunatnes sporta skola

LETA. Latvijas smaiļošanas divnieks Melānija Čamane/Krista Bērziņa piektdien Vācijā tikai nedaudz atpalika no pasaules čempionāta kanoe un smaiļošanas sprintā neolimpiskās 200 metru distances fināla sasniegšanas.

Sacensību pārliecinoši jaunākais duets Čamane/Bērziņa pusfinālā finišēja 39,489 sekundes un bija ceturtās, no pirmā trijnieka, kas iekļuva finālā, atpaliekot nieka astoņas sekundes simtdaļas.

Šajā klasē startēja 16 laivas.

Šovasar Čamane/Bērziņa izcīnīja zelta medaļu pasaules junioru čempionātā 500 metru distancē un sudrabu tikpat garā distancē Eiropas junioru meistarsacīkstēs.

Dīsburgā notiekošajās meistarsacīkstēs no Latvijas sportistiem finālu šobrīd garantējuši ir smaiļotājs Roberts Akmens, kurš sestdien startēs 200 metru izšķirošajā braucienā, un smaiļotāja Katrīna Smilteniece, kura svētdien sacentīsies 5000 metru smaiļošanā, kur sacensības tiek aizvadītas bez priekšsacīkstēm un pusfināliem.