Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Badmintoniste Pope zaudē arī otrajā Eiropas spēļu mačā

Ints Megnis
Ints Megnis

Badmintoniste Pope zaudē arī otrajā Eiropas spēļu mačā
Kanoe airētāji Aivis Tints un Gatis Pranks. Foto: Mārtiņš Mālmeisters

Latvijas badmintoniste Ieva Pope otrdien piedzīvoja neveiksmi arī Minskā notiekošo Eiropas spēļu sieviešu vienspēļu sacensību otrajā apakšgrupas mačā.

Pasaules ranga 366. vietā esošā Latvijas sportiste ar 15:21, 6:21 pārliecinoši piekāpās 156. raketei Kateržinai Tomalovai no Čehijas, nespējot reāli iesaistīties cīņā par panākumu.

Kā vēstīts, pirmdien pirmajā mačā Pope ar 15:21, 14:21 zaudēja slovākietei Martinai Repiskai, kura atrodama 93. pozīcijā. Ja pirmā seta sākumā Pope ilgāku laiku bija vadībā, otrajā jau visu laiku dominēja viņas konkurente. Savukārt grupu turnīra noslēgumā trešdien Pope tiksies ar pagājušā gada Eiropas čempionāta bronzas medaļnieci Miu Blihfeldi no Dānijas, kura turnīrā izlikta ar otro numuru un pasaulē atrodas 21. pozīcijā.

Tāpat otrdien Eiropas spēles sāka kanoe airētāji un smaiļotāji. Kanoe airēšanas 1000 metru vieninieku priekšsacīkstēs Roberts Lagzdiņš finišēja septītais savā braucienā un iekļuva pusfinālā, bet tajā palika astotais starp deviņiem sportistiem un noslēdza dalību meistarsacīkstēs. Kanoe airētāju divnieks Aivis Tints un Gatis Pranks 1000 metros finišēja piektie gan priekšsacīkšu, gan pusfināla braucienā un no fināla viņus šķīra vien nedaudz vairāk nekā divas sekundes, kopējā ieskaitē ieņemot 11. vietu. Tikmēr sieviešu smaiļošanas 500 metru priekšsacīkstēs Madara Aldiņa ar septīto vietu tika pusfinālā, tomēr tajā finišēja pēdējā savā braucienā un izstājās no turpmākas cīņas šajā distancē. Priekšsacīkstēs Aldiņa sasniedza savu personīgo rekordu, bet baltkrievu sportiste Volha Hudzenka tajā pat braucienā tika pie pasaules rekorda.

Kārtējos startus šodien aizvadīja šāvēji, kuri šajās Eiropas spēlēs jau tikuši pie divām medaļām. Sacensībās ar pistoli 25 metru distancē Agate Rašmane pēc pirmās sacensību daļas ieņem 13. vietu. Sacensības turpināsies arī trešdien.

Tikmēr brīvās cīņas sportists Dmitrijs Mihailovs svara kategorijā līdz 125 kilogramiem pirmajā cīņā piekāpās turkam Fatiham Jašarli.

Vēl otrdien riteņbraukšanā individiduālajā braucienā 20. vietu guva Aleksejs Saramotins, kurš gandrīz divas minūtes atpalika no zeltu izcīnījušā mājinieka Vasila Kirijenkas.

Savukārt vieglatlēti aizvadīja komandu sacensību ceturtdaļfinālu. Par to iespējams lasīt ŠEIT.

     [+] [-]

, 2019-06-25 12:33, pirms 5 gadiem
ehhh...kad mums kaut kas labs badmintonā parādīsies...

     [+] [-]

, 2019-06-25 15:33, pirms 5 gadiem
Niks Podosinoviks neder?

     [+] [-]

, 2019-06-25 15:58, pirms 5 gadiem
Andree rakstīja: Niks Podosinoviks neder?
starp citu,kāpēc viņš nepiedalās te?

  +1 [+] [-]

, 2019-06-25 18:49, pirms 5 gadiem
Viņš nepiedalījās arī Yonex Latvija Open 2019 Jelgavā. Jau toreiz es arī domāju - kā tā? Tagad izlaiž arī šo. Kurš te sportacentrā raksta par badmintonu - tauta ir izslāpusi pēc informācijas.

     [+] [-]

, 2019-06-25 22:02, pirms 5 gadiem
par Niku īsumā - patrennējās Dānijā, bet gaidītā progresa neesot bijis, tagad atpakaļ, spēlēšanai esot metis mieru, kaut kur kaut ko trenējot