Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Kripans un Orlova uzvar Latvijas čempionātā 64 lauciņu dambretē U26 grupā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Kripans un Orlova uzvar Latvijas čempionātā 64 lauciņu dambretē  U26 grupā
Pirmais trijnieks U26 juniorēm. Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Vakar, 24. martā, Rīgā nosledzās Latvijas čempionāts 64 lauciņu dambretē studentiem un jauniešiem līdz 26 gadu vecumam, kur par uzvarētājiem kļuva Pēteris Kripans un Alisa Orlova.

Par U26 vecuma grupas čempionu jaunietēm kļuva un zelta medaļu saņēma Alisa Orlova (DAB Salaspils), kura izcīnīja 8 punktus no 14 iespējamiem. Otrajā vietā ierindojās un sudraba godalgu saņēma Ineta Gritāne Čakova (Rīgas Tehniskā Universitāte), kura izcīnīja 3 punktus. Bronzas godalgu arī ar izcīnītajiem 3 punktiem saņēma Lauma Tumašova (Rīgas Stradiņa Universitāte).

Par U26 vecuma grupas čempionu jauniešiem kļuva un zelta medaļu saņēma Pēteris Kripans (Biedrība “Dambrete”), kurš izcīnīja 11 punktus no 14 iespējamiem. Otrajā vietā ierindojās un sudraba godalgu saņēma Ričards Niks Osītis (Dobeles Prāta sporta klubs), kurš izcīnīja 10 punktus un bija vienīgais, kurš sarūpēja zaudējumu uzvarētājam. Uz goda pjedestāla trešā pakāpiena kāpa Kristers Lapiņš (Limbažu novada sporta skola), kurš izcīnīja 9 punktus.

Studentēm pirmo vietu izcīnīja Ineta Gritāne Čakova (Rīgas Tehniskā Universitāte), pie sudraba godalgas tika Lauma Tumašova (Rīgas Stradiņa Universitāte) un trijnieku noslēdza Anna Bārbale (Latvijas Lauksaimniecības Universitāte).

Izmantotie resursi:
Latvijas Dambretes Federācija