Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijai otro reizi piešķirts Eiropas šaha problēmu risināšanas čempionāts

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvija ir ieguvusi tiesības rīkot 15. Eiropas šaha problēmu risināšanas čempionātu (European Chess Solving Championship, ECSC), kas no 13. līdz 15.maijam notiks viesnīcā "Islande Hotel" Rīgā. Šī ir jau otrā reize, kad Latvijā notiks ECSC čempionāts.

Pats turnīrs ECSC, kur piedalīsies Eiropas valstu izlases komandas, aizņems divas dienas, 14. un 15.maijā, bet papildus čempionāta ietvaros 13.maijā notiks Atklātās risināšanas sacensības (Open Solving). Savukārt 14.maijā notiks šaha kompozīciju Risināšanas/Sastādīšanas turnīrs (Solving/Composing tournament).

Pašai Eiropas risināšanas čempionātā organizētājvalstij ir tiesības piedalīties ar divām komandām pa četriem risinātājiem katrā. Papildu var piedalīties viens individuālais risinātājs un arī divi risinātāji no junioru/sieviešu kategorijām. Latvijas izlašu formēšana 15. Eiropas čempionātam šaha problēmu risināšanā notiks aprīlī, ņemot vērā Latvijas risināšanas čempionāta rezultātus.

Sacensībās Open Solving un Solving/Composing tournament var piedalīties visi, kam ir vēlme izmēģināt sevi risināšanā un atbalstīt Latviju. Iepriekšējā reizē 2017.gadā Rīgā piedalījās 14 valstu 73 šahisti, no kuriem vienpadsmit bija mūsu valsts pārstāvji.

Izmantotie resursi:
sahafedracija.lv

     [+] [-]

, 2022-01-26 05:04, pirms 2 gadiem
Autor,tavs PIENĀKUMS rakstot rakstu par kārtējo sarkano apakšbikšu zemledus paukošanas intergalaktiskā kausa izcīņu ir PASKAIDROT kas tas par ekshibicionismu un ko tajā dara. Preses relīžu pārrakstīšana ir nožēlojama,starp citu. Tāpat kā samaksa un reputācija pēc tam