Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Akmens: ''Ļoti gribēju izcīnīt medaļu, un tāpēc varbūt tas izdevās''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Akmens: ''Ļoti gribēju izcīnīt medaļu, un tāpēc varbūt tas izdevās''
Roberts Akmens. Foto: Ģirts Kehris

LETA. Latvijas smaiļotājs Roberts Akmens piektdien Polijā Eiropas spēlēs ļoti gribēja uzvarēt 200 metru distancē, sportista pēc sacensībām teikto audioierakstā atskaņo Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK).

Jau ziņots, ka Akmens piektdien izcīnīja bronzas medaļu Eiropas spēļu finālā 200 metru distancē.

Viņš finālā distanci beidza 37,189 sekundēs un piekāpās vien portugālim Mesiasam Baptistam (36,845) un zviedram Peteram Menningam (37,179).

Tā Latvijas delegācijai bija pirmā medaļa šā gada Eiropas spēlēs.

"Jūtos labi, taču nedaudz esmu arī bēdīgs, jo ļoti gribēju uzvarēt un pievienot zelta medaļu savai godalgu kolekcijai," pēc fināla teica Akmens.

"Biju ļoti noguris pēc četriniekiem, kur izliku sevi visu, un nesaprotu, kur radu spēkus vieninieku sacensībām," atklāj airētājs. "Psiholoģiski ļoti gribēju tikt pie medaļas, un tāpēc varbūt tas izdevās. Perfekti paņēmu startu un mēģināju turēt tempu līdz galam."

Eiropas trešajās spēlēs Latviju pārstāv 96 sportisti 17 sporta veidos.

Sacensības no 21.jūnija līdz 2.jūlijam notiek Krakovā un citās Mazpolijas vojevodistes pilsētās.

Eiropas spēles notiek reizi četros gados. Pirmās spēles notika 2015.gadā Baku, bet otrās - 2019.gadā Minskā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-06-24 11:10, pirms 10 mēnešiem
Ļoti labs sniegums,apsveicu!

     [+] [-]

, 2023-06-24 14:15, pirms 10 mēnešiem
Mālmeister - Tev bērnībā skolotāja pa galvu sita??? "Viņš finālā distanci beidza" Ko viņš beidza tu analfabēt? PABEIDZA!!! Nav problēmu ja tu raksti tādā stilā kādai vecenei piektdienas vakarā, taču šeit ir publiska vieta un derētu biki paaugstināt savas gramatikas spējas, beidzēj!