Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

1. maijā Inčukalnā atklās jāšanas sezonu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

1. maijā Inčukalnā atklās jāšanas sezonu
Foto: latvianhorses.lv

Otrdien, 1. maijā, Inčukalna „Zustrenēs” Jauno jātnieku skola sadarbībā ar ilglaicīgo partneri jāšanas sporta klubu „Viktorija” atklās sezonu ar „JJS 5 gadu jubilejas sacensībām konkūrā”.

Sportisti sacentīsies sešos maršrutos, sākot ar pašiem mazākajiem dalībniekiem, kuri startēs ar ponijiem, pārvarot 50 cm šķēršļus un noslēdzot ar 120 cm augstu šķēršļu maršrutu pieredzējušiem dalībniekiem.

Sacensību atbalstītāju balvas tiks piešķirtas katra maršruta sešiem labākajiem sportistiem un zirgiem. Ir sarūpētas arī simpātiju un mierinājumu balvas. Kopā varētu piedalīties līdz 180 dalībnieku.

Sacensību sākums plkst. 10:00, ieeja skatītājiem un līdzjutējiem bezmaksas.

Katru gadu Inčukalna jāšanas sporta kompleksā „Zustrenēs” norit četras nacionāla mēroga sacensības, kuru starpā ir arī vienmēr plaši apmeklētās un sportistu iecienītās “Vislatvijas Zirgu dienas”, kā arī starptautiskas sacensības „Baltic Open”, kurās piedalās sportisti no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Baltkrievijas un Krievijas. Jauno jātnieku skola ir guvusi sportistu un skatītāju atzinību, pateicoties teicamajai sacensību organizēšanai un lieliskajiem apstākļiem sacensību norisei.

Jauno jātnieku skolas teritorijā izveidoti sacensību un treniņu laukumi ar šobrīd vienu no modernākajiem sporta segumiem Eiropā, skatītāju tribīnes, kā arī vasaras staļļi. Sporta centra mērķis ir izveidot teicamus apstākļus jāšanas sporta attīstībai Latvijā, bērnu un jauniešu iesaistīšanai, kā arī radīt patīkamu gaisotni ģimeniskai atpūtai, vērojot jāšanas sacensības.

Vairāk par 2012. gada sacensībām Latvian Horses - Latvian Horses | Jaunumi