Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas pārstāvis Lasvegasā cīnīsies par pasaules labākā monopolista titulu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

21. un 22. oktobrī Lasvegasā (ASV) norisināsies pasaules čempionāts monopolā. Par čempiona godu cīnīsies 42 valstu nacionālie čempioni, to skaitā arī Latvijas pārstāvis, nekustamo īpašumu mākleris Sandis Krasts, kurš tiesības pārstāvēt Latviju ieguva šā gada februārī, triumfējot Latvijas čempionātā.

Sacensību priekšsacīkstes norisināsies 21. oktobrī, pēc kurām labākie spēlētāji dienu vēlāk sacentīsies pusfināla un fināla sacensībās, lai cīnītos par galveno balvu 20 580 ASV dolāru - naudas summu, kuras vērtība ir vienāda ar galda spēles „Monopoly” standarta izdevuma komplektā visu ietilpstošo naudu.

Atgādinām, ka Sandis Krasts triumfēja šī gada Latvijas čempionātā, sākumā pārvarot lielu popularitāti guvušo interneta kvalifikācijas kārtu (34 924 dalībnieku), bet pēc tam sekmīgi sevi pierādot arī pie spēļu galdiem. Finālturnīrā Sandis pārliecinoši pieveica savus pretiniekus visos trīs spēļu posmos, iekļūstot finālā, kur sīvā piecu spēlētāju konkurencē spēja sekmīgi izkārtot nepieciešamos darījumus, lai uzvarētu un iegūtu tiesības piedalīties šī gada pasaules čempionātā Lasvegasā.

Sandis uzskata, ka pasaules čempionātā ļoti lielu lomu var spēlēt pretinieka iemidzināšanas taktika, kas būtu jāizmanto: „Nekādā gadījumā nedrīkst jau pašā čempionāta sākumā izcelties ar pārlieku komunicēšanu un nevajadzīgu aktivitāšu izrādīšanu! Tas liks pretiniekiem būt pārlieku piesardzīgiem pret šādu oponentu, un pieredze rāda, ka šādās situācijās spēlētāji bieži vien mēdz izvairīties no darījumu veikšanas ar viņu.”

Pasaules čempionāts norisinās jau 13. reizi, trešo reizi piedaloties arī Latvijas pārstāvim. Iepriekšējā valsts turnīra uzvarētājs Ivo Čapiņš piedalījās pasaules čempionātā Tokijā 2004. gadā un izcīnīja 11. vietu.

Informāciju no Lasvegasas sagatavoja
SIA ''Anvol'' mārketinga vadītājs
Edžus Jasenovičs

  +6 [+] [-]

, 2009-10-21 09:22, pirms 15 gadiem
Par uzvaru un panākumu īpašumu māklerim Sandim krastam!

  +3 [+] [-]

, 2009-10-21 10:42, pirms 15 gadiem
Lai veicas!

  +3 [+] [-]

, 2009-10-21 11:47, pirms 15 gadiem
Galvenais,lai pirmo nopērk Rīgu