Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Virves vilkšanas čempionāta 2. kārtā uzvar "Ozoli"

Jānis Pārums

Latvijas čempionāta virves vilkšanā otrajā kārtā, kas 17.jūlijā norisinājās Ventspilī, uzvaru gan svara kategorijā līdz 700 kg, gan 640 kg guva un Olimpiskā centra "Ventspils" balvas uz mājām aizveda Jelgavas komanda "Ozoli".

Ventspils virves vilkšanas klubs "Velkonis" šajā čempionātā palika otrajā vietā, bet Saldus komanda – trešajā.

Ņemot vērā lielo karstumu, Olimpiskais centrs "Ventspils" bija parūpējies, lai sportistiem netrūktu ne dzeramā ūdens, ne auksta ūdens ar ko atsvaidzināties sacensību vietā, turklāt vieglākai cīņai virves vilkšanas laukuma segums bija pastiprināti apstrādāts.

Nākamās sacensības paredzētas jau 7.augustā, kad Jelgavas rajona "Ozolniekos" norisināsies "Latvijas kauss virves vilkšanā". Savukārt 15.septembrī Ventspils virves vilkšanas klubs "Velkonis" dosies uz Dienvidāfriku, lai piedalītos pasaules čempionātā.

Informāciju sagatavoja:
OC "Ventspils" Sporta un mārketinga daļa

     [+] [-]

, 2010-07-20 11:42, pirms 14 gadiem
Šajā sporta veidā mūsējie ir vieni no stiprākajiem pasaulē. Lai veicas pasaules čempionātā! Kā arī, lai izdodas kvalificēties World games 2013.gadam. 2005.gadā startam World games DUisburgā pietrūka pavisam maz.

  +3 [+] [-]

, 2010-07-20 11:47, pirms 14 gadiem
Pirmo reizi Latvijas virves vilkšanas vēsturē Ozolnieku komanda ir tuvu tam,lai vasaras čempionātā(outdoor)700 kg klasē pārspētu Velkoni un pirmo reizi kļūtu par Latvijas čempioniem.Atlicis tāds mazumiņš,ka ierasties uz
pēdējo trešo posmu un izcīnīt otro vietu.(kas Ozoliem nesagādās problēmas).640 kg klasē galvenā cīna vēl priekšā.

  +3 [+] [-]

, 2010-07-20 12:02, pirms 14 gadiem
>>>Ivaram Bācim

Klubu līmenī tiešam Velkonis un Ozoli kotējās augstu,tomēr izlašu līmenī pie medaļām pagaidām netiekam,lai arī sešniekā pasaules un eiropas līmenī esam bieži.Tā kā šis ir amatieru sports,tad tas galvenokārt balstās uz dažu fanātiķu pleciem(Zablovskis Ventspilī un Ludzītis Ozolniekos)Sportisti pilnībā atkarīgi no sponsoriem.Ventspilī,
pateicoties labiem rezultātiem ,palīdzību sniedz arī pilsētas dome,bet Ozoliem ar sponsoriem ir pagrūtāk,tāpēc varbūt labi,ka beidzot ozolnieki tiks pie Latvijas zelta.Varbūt palīgu uzradīsies vairāk.Un vēl.Var tikai apbrīnot šos puišus,kuri neatlaidīgi trenējās 3-4 reizes nedēļā,lai rudenī aizbrauktu uz pasaules vai eiropas čempionātiem.Tie notiek pamīšus.Šogad pasaules čempionāts Dienvidāfrikā,nākošgad Eiropas čempionāts Anglijā.