Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvija uzvar Baltijas čempionātā

Latvija uzvar Baltijas čempionātā
Dairis Adamaitis / Lauris Šīre
Foto rowing.lv

Lietuvas airēšanas galvaspilsētā Trakai notika Baltijas valstu čempionāts airēšanā. Tajā atsevišķās laivu klasēs startēja arī Somijas un Krievijas izlašu sportisti.

Sacensību pirmajā dienā šajā čempionātā sportisti tradicionāli sacenšas 2000 m distancē, bet otrajā dienā 500 m sprinta distancē. Komandu vērtējumā par uzvaru (valstu konkurencē) tiek piešķirti 5, par otro - 3, bet par 3.vietu - 1 punkts. Lai gan pēc pirmās sacensību dienas mūsu komandai bija vienāds punktu skaits ar mājiniekiem, tomēr lietuvieši paši atviegloja mūsējiem ceļu uz kārtējo uzvaru kopvērtējumā, neizejot uz starta trijās laivu klasēs, tādējādi kopvērtējumā paliekot trešajā vietā (laikam gribēja būt viesmīlīgi).

Šogad par Baltijas valstu čempionāta divkārtējiem čempioniem, uzvarot abās distancēs, kļuva:
Elza Gulbe juniorēm
Madara Strautmane / Marika Trumekalne - divniekos juniorēm
Dairis Adamaitis / Lauris Šīre - divniekos vīriešiem

Pirmajā sacenību dienā (2000 m distancē) par uzvarētājiem kļuva arī Jānis Timofejevs vīriešiem, Renārs Lasks/Kārlis Rubīns - divniekos vīriešiem, bet otrajā dienā sprinta distancē skaisti uzvaŗēja četriniekos juniorēm - Zane Putniņa/Ērika Blumbera/Agnese Kalniņa/Arta Lēruma.

Izmantotie resursi:
rowing.lv

  +1 [+] [-]

, 2010-07-20 15:53, pirms 14 gadiem
Apsveicu ar uzvaru!
Tā turpināt!