Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

No Latvijas pārstāvjiem EČ paukošanā vislabāk veicies Gusevam

Jānis Celmiņš

Šajās dienās Vācijas pilsētā Leipcigā risinās Eiropas čempionāts paukošanā. Latvijas paukotājs Genādijs Gusevs šodien no tālākās dalības sacensībās izstājās pēc otrās izslēgšanas kārtas.

Paukojot ar špagu, Gusevs priekšsacīkstēs no apakšgrupas izkļuva kā otrais piekāpjoties vien igaunim Nikolai Novosjolovam. Izslēgšanas kārtas 1/64 finālā Latvijas pārstāvis ar 15:11 pārspēja bulgāru Martinu Stojanovu, taču otrajā kārtā (1/32 ināls) bija spiests piekāpties mājiniekam Kristofam Kneipam – 9:15.

Līdz ar to Gusevs no tālākās cīņas izstājās. Sacensībās šodien startēja arī Normunds Kalniņš, Artūrs Siliņš un Jurijs Sjanita, taču tālāk par priekšsacīkstēm neviens no viņiem netika. Sestdien paukošanā ar špagu sievietēm 52.vietu ieņēma Latvijas paukotāja Aleksandra Smetaņina.

Izmantotie resursi:
fechten2010.de: www.fechten2010.de :: Die FechtEM 2010 in...