Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Dubļos līdz ausīm Ikšķilē 21. augustā

Andrejs Siliņš

Dubļos līdz ausīm Ikšķilē 21. augustā
Foto: virginmedia.com

Iepriekš informējām, ka Ikšķiles 825.gadu jubilejas svētku ietvaros, Rīgas HES pazeminot ūdens līmeni, atsegtajā Daugavas gultnē iekārtotajos dubļu laukumos notiks pirmās Latvijas Dubļu futbola sacensības. Tomēr ūdens pazemināšanu Latvenergo veiks vēlāk, kā plānots, tāpēc Dubļu futbols un citas ar to saistītās aktivitātes Ikšķiles pludmalē pie Sv.Meinarta salas notiks 21. augustā.

Tātad – Dubļu spēles būs! Pasaulē populāri ir vairāki līdzīgi turnīri, kas pulcē ievērojamu dalībnieku skaitu (pazīstamākie ir Vācijā un Somijā). Latvijā šo pasākumu rīko sporta un izklaides pasākumu biedrība „Par Stipru Latviju!”.

Organizatori aicina ikvienu Latvijas uzņēmumu, organizāciju vai draugu grupu piedalīties pirmajās Latvijas Dubļu spēlēs. Programmas nagla būs Dubļu futbola turnīrs. Ja Jūsu kolektīvam patīk aktīvi atpūsties un piedalīties jautros pasākumos, šis turnīrs Jums patiks. Komandā jāpiesaka 5-7 dalībniekus. Katrā komandā ir jāiekļauj vismaz viena daiļā dzimuma pārstāve – komandas mūza. Viņai būs jāpiedalās turnīra atklāšanas un noslēguma parādēs, kā arī īpašās komandu mūzu aktivitātēs spēļu starplaikos. Skaistākajām, atraktīvākajām un aktīvākajām speciālas balvas no turnīra atbalstītājiem.

Futbola spēles norisināsies uz 14x22 m laukumiem, katrā komandā laukumā drīkstēs atrasties 5 spēlētāji, ieskaitot vārtsargu. Spēles laiks 2x8 min. Dalības maksa turnīrā – 30 LVL no komandas.
Iespējas sportot un izklaidēties būs ikvienam. Turklāt šī būs vieta, kur novērtēt, cik saliedēts un atraktīvs ir jūsu kolektīvs – vienalga, organizācija vai draugu kopa.

Par pasākuma gaisotni, konkursiem, spēlēm un rotaļām rūpēsies Ufo.

Sacensības organizē biedrība „Par stipru Latviju”, kas agrāk ir organizējusi arī Ginesa rekorda 24h stafeti Daugavas stadionā, Stipro skrējienu, Latvijas spēkavīru čempionātu, kā arī citas sacensības un pasākumus.

Ar plašāku pasākuma aprakstu un nolikumu aicinām iepazīties mājas lapā parstipru.lv . Turpat var atrast arī pieteikuma anketu.

Nebaidies no dubļiem, nesēdi malā – nāc un piedalies!

     [+] [-]

, 2010-07-19 09:45, pirms 14 gadiem
Arī šāda veida futbolu derētu visiem izmēģināt.

  +1 [+] [-]

, 2010-07-19 10:36, pirms 14 gadiem
nav tik vienkārši, tas nav tev aliņu iedzert un paskraidīt pa zaļu zālīti!
Te vajag baigo izturību, lai pēc pirmajām 5 minūtēm mēle nepazūd dubļos.
Daiļās mūzas - vissirsnīgāk notašķītā būs visgribētākā pie fotogrāfiem.