Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Inčukalnā notiks gada noslēguma sacensības konkūrā

Šajā nedēļas nogalē, 21. decembrī, Jauno Jātnieku skolas sporta centrā Inčukalnā notiks šī gada pēdējās sacensības konkūrā jeb šķēršļu pārvarēšanā – Latvijas Dzelceļa Ziemassvētku kauss, kas ir pirmās sacensības jaunuzceltajā ziemas manēžā un ir plānots kā iespaidīgs jāšanas sporta pasākums, kurā piedalīsies sportisti gan no Latvijas, gan arī kaimiņvalstīm.

Savu dalību sacensībām jau ir pieteikuši gan Lietuvas, gan Igaunijas jātnieki, kas nozīmē, ka jātniekiem būs sīva cīņa par godalgotajām vietām. Kopumā sacensībās būs četri dažādi maršruti, sākot ar 50 cm augsto maršrutu bērniem līdz 120 cm augstajam Latvijas Dzelzceļa kausam, kurā sacentīsies spēcīgākie sportisti.

Šajās sacensībās organizatori būs parūpējušies par īpašu atmosfēru - jātnieki, treneri un citi jāšanas sporta draugi varēs apspriest šī gada veiksmes un nākamā gada plānus, dzerot aromātiskus Ziemassvētku dzērienus, cienājoties ar piparkūkām un karstu zupu.

Jauno Jātnieku skola aicina ikvienu – kā sportistus, tā skatītājus, izbaudīt šīs sezonas noslēdzošo pasākumu, sekot līdzi spraigai konkurencei maršrutos un priecāties par sportistu panākumiem. Neskatoties uz sacensību sezonas noslēgšanos, Jauno Jātnieku skola turpina uzņemt jaunus audzēkņus un aicina apmeklēt jāšanas nodarbības, kas ziemas sezonā notiek jaunajā jāšanas manēžā, kā arī privāto zirgu īpašniekiem izmantot Jauno Jātnieku skolas manēžu treniņiem.

Informāciju sagatavoja:
Zane Ģīle