Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Mājinieku paukotājiem Rīgā 25. vieta EK posma junioriem komandu sacensībās

Ints Megnis
Ints Megnis

Mājinieku paukotājiem Rīgā 25. vieta EK posma junioriem komandu sacensībās
Eiropas kausa posma junioriem komandu sacensības. Foto: Agnese Vēze

Latvijas komanda svētdien "Elektrum" Olimpiskajā centrā ieņēma 25. vietu Eiropas kausa posma junioriem komandu sacensībās ar špagu.

Pirms starta Latvijas komanda bija izlikta ar 25. numuru starp 26 izlasēm. Izslēgšanas sacensību pirmajā kārtā Latvija jau prognozējami ar 32:44 piekāpās Šveicei, kas izlikta ar septīto numuru, līdz ar to noslēgumā Latvija tika klasificēta tieši šajā 25. vietā.

Latviju komandu sacensībās pārstāvēja Antonijs Ulasevičs, Daniels Zlenko, Ļevs Baziļčuks un Daniels Loginovs. Pēc trešā posma, kuru veica Baziļčuks, Latvija vēl pamanījās būt vadībā ar 14:13, bet vēlāk vēl zaudēja vien ar 19:20. Tomēr nākamajos četros posmos Latvija kopā nopelnīja vien piecus punktus un jau zaudēja ar 24:40. Kaut noslēgumā Zlenko spēja nedaudz samazināt deficītu, Latvija cieta samērā pārliecinošu neveiksmi.

Šveice tālāk pārvarēja vēl vienu kārtu, apstājoties ceturtdaļfinālā.

Sacensību finālā Francija ar 45:43 pārspēja ASV. Pusfinālos neveiksmes piedzīvoja Ungārija un Dienvidkoreja.

Sestdien individuālajās sacensībās mājinieki nespēja iekļūt labāko divsimtniekā. Noslēgumā 205. vietā tika klasificēts Zlenko, 213. vietā bija Loginovs, 217. pozīcijā bija Ulasevičs, 220. pozīciju dalīja Artūrs Skadiņš, dalītā 225. vietā sacensības noslēdza Daniils Lokastovs un Baziļčuks, bet 228. vietā palika Dmitrijs Ņikuļins.

Uzvaru sestdien guva amerikānis Stefans Everts, sudrabu ieguva ungārs Benče Bende, bet bronzu saņēma krievs Daniils Rudihs un zviedrs Jūnatans Svensons.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-11-18 23:58, pirms 5 gadiem
Kolosāls sasniegums. Cerams pietiks, lai varētu pretendēt uz LOK stipendiju